Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

'Όταν ένα e-mail κρίνει το μέλλον της ζωή μας.

Σχόλιο ιστολογίου:
Θα μπορούσε ένα e-mail να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή μας; Διαβάστε τι ανακοίνωσε το ΔΝΤ και πως θα μετατρέψει τη ζωή χιλιάδων που εργάζονται σε καταστήματα, σε ένα εργασιακό μεσαίωνα. 
Είναι η ανοχή μας που φταίει για όλα αυτά, είναι που δεν είπαμε στο Τσίπρα πόσο μεγάλος δοσίλογος είναι, πόσο Γερμανοτσολιάς και που δεν σκύβει στα τέσσερα, αλλά στα πέντε, κατεβάζοντας και το κεφάλι ...

Υ.Γ. ευτυχώς που κυβερνούν οι αντιμνημονιακοί !!! 

Το ΔΝΤ ξαναχτυπά: Θέλει να λειτουργούν τα καταστήματα 52 Κυριακές το χρόνο!

Μία ακόμα παράλογη απαίτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφτασε μέσω e-mail στο υπουργείο Οικονομικών την περασμένη Παρασκευή, λίγες μέρες πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, προκαλώντας “παγωμάρα” στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος”, το ΔΝΤ ζητά να είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τις 52 Κυριακές το χρόνο, χωρίς
καμία εξαίρεση, και μάλιστα στο e-mail του καλούσε την κυβέρνηση να νομοθετήσει εντός του Δεκεμβρίου, επικαλούμενο το γεγονός ότι το μέτρο αυτό συμπεριλαμβανόταν στην πρώτη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Ωστόσο, η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών ήταν αρνητική, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς επισημάνθηκε στο ΔΝΤ ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου ώστε να καθοριστούν γενικά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια με βάση τα οποία μια περιοχή θα χαρακτηρίζεται τουριστική. Σε αυτές τις περιοχές, όπως τόνισε το υπουργείο Οικονομικών, οι αντιπεριφερειάρχες θα έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν πόσες Κυριακές το χρόνο θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

koutipandoras.gr