Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος ονομάζει «πουλιά του παραδείσου» τα παιδιά βομβιστές

Το Ισλαμικό Κράτος ονομάζει «πουλιά του παραδείσου» τα παιδιά βομβιστέςΤο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) δεν επέτρεψε στα περισσότερα τζαμιά της δυτικής Μοσούλης, που τελεί υπό τον έλεγχο της τρομοκρατικής οργάνωσης, να γίνουν οι προσευχές της Παρασκευής.

Λίγα μόνο τζαμιά λειτούργησαν κι αυτά άνοιξαν μόνο για τους ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και τα μέλη της.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το Al Sumaria News, η οργάνωση προετοιμάζει μικρά παιδιά για να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας ενάντια στις ιρακινές και αμερικανικές δυνάμεις που μάχονται στην ανατολική Μοσούλη.
Το Ισλαμικό Κράτος ονομάζει τα παιδιά ηλικίας δημοτικού ή νηπιαγωγείου που προετοιμάζει για τις αποστολές αυτοκτονίας «πουλιά του παραδείσου».

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)