Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΑ «ΣΤΡΙΒΕΙ» ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
resized_4f3d6-1893434asoros2Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Άγκυρα από την είδηση ότι το κυριότερο Ίδρυμα του Σόρος τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ των Κούρδων, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα των Κούρδων σαν απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στην καταπίεση των τουρκικού καθεστώτος.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παρατηρητών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «HRW», ο Kenneth Roth, οργάνωσης που χρηματοδοτείται και κατευθύνεται από τον γνωστό μεγιστάνα Τζωρτζ Σόρος, στην ετήσια αναφορά για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα έκανε εκτενή αναφορά στον αγώνα των Κούρδων οι οποίος, όπως τονίζεται στην
αναφορά αυτή, αγωνίζονται από το 1993 ενάντια στην καταπίεση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους από το τουρκικό κράτος.
resized_fa2ce-10b3ad6fkennethrothdekupe
Ο Kenneth Roth δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αποτυχών πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου εκφράζοντας την μεγάλη του ανησυχία για τις μαζικές διώξεις που έχουν ξεσπάσει, τις οποίες καταδίκασε σαν επίσης κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τέλος, όπως αναφέρει η ετήσια αναφορά του HRW, προτρέπει την Τουρκία να προχωρήσει σε πολιτική λύση των εσωτερικών της προβλημάτων με τους Κούρδους και όχι μόνο, για να αποκατασταθεί η δημοκρατία, η οποία έχει καταλυθεί σύμφωνα με την ίδια αναφορά.
Περιττό να αναφέρουμε ότι μετά από την γνωστοποίηση της αναφοράς αυτής η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιδρύματος του Σόρος με την κατηγορία ότι βοηθά την τρομοκρατία και συναινεί στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο τουρκικό έδαφοςç
Να σημειωθεί ότι ο Σόροςö όπως έχει αποκαλυφθεί από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕö είναι ο κύριος σπόνσορας της μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων προσφύγων από την Τουρκιά προς την Ελλάδα.
Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)