Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ερντογάν τους εξέθρεψε, τώρα του καίνε ζωναντούς τους στρατιώτες

Γνωρίζουν όλοι και πρώτοι από όλους οι Ρώσοι, ότι το ISIS το εξέθρεψε ο Ερντογάν και το τουρκικό κράτος - Εκτός από το λαθρεμπόριο καυσίμων, τους έδωσε εντολή να καταλάβουν το Κομπάνι - Τώρα οι τζιχαντιστές καίνε ζωντανούς Τούρκους στρατιώτες, ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στην αλ-Μπαμπ  Ακόμα ένα βίντεο φρίκης έδωσαν στη δημοσιότητα τζιχαντιστές.  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)!
Σε αυτό οι μαχητές του ισλαμικού κράτους καίνε ζωντανούς δυο Τούρκους στρατιώτες που είχαν αιχμαλωτίσει στις 26 Νοεμβρίου στη Συρία, ως αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στην αλ-Μπαμπ.

Το βίντεο ξεκινά με μήνυμα του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης
Baghdadi, ο οποίος καλεί σε εκδίκηση κατά της Άγκυρας. Η Τουρκία έχει μπλοκάρει όλα τα site κοινωνικής δικτύωσης μετά την δημοσίευση  του νέου αυτού βίντεο. Εντύπωση προκαλεί ότι εκτός του ότι μπλοκαρίστηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι δεν αναφέρονται καν στο γεγονός και καμία τουρκική εφημερίδα ή ιστοσελίδα, δεν κάνει καν αναφορά στο αποτρόπαιο αυτό γεγονός.
ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΑΡΩΔΙΑ;)infognomonpolitics.blogspot