Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ματαιώνεται η συγκέντρωση στο Βοτανικό.

Από τηλεφωνική ενημέρωση από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας (στους οποίους απαγορεύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να προσεγγίσουν τον χώρο της νόμιμης συγκέντρωσης και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν πίσω στη Λάρισα):Μία ακόμη φορά,
κράτος και παρακράτος, δρώντας συντονισμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους Έλληνες να διαδηλώσουν.

Με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. (όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι αναρχικοί στην σελίδα τους), μια δράκα αναρχικοί κατέλαβαν το χώρο της προγραμματισμένης συγκέντρωσης.


Η αστυνομία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την παράνομη αντισυγκέντρωση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους Έλληνες να προσέλθουν στον χώρο της συγκέντρωσης.


Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Επιτροπή του Βοτανικού υποχρεώνεται να ακυρώσει την σημερινή εκδήλωση.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ανοχή της αστυνομίας μικρές ομάδες αναρχικών βρίσκονται σε όλο το μήκος της Ιεράς Οδού, για να την "πέφτουν" σε όσους μεμονωμένους Έλληνες πατριώτες προσέρχονται στον χώρο της συγκέντρωσης.


Ενημέρωση 5:55μμ
από την ιστεσελίδα των αναρχικών:
Μια παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών ολοκληρώνεται με παράνομη πορεία (πάντα με την ανοχή της ΕΛΑΣ).
Είναι ολοφάνερο ποιους φοβάται το σύστημα και ποιοι το υπηρετούν.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αντιθέτως, με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στα γραφεία).
Σε λίγες ώρες θα προβάλουμε  βίντεο και φωτογραφίες Παραθέτουμε ενδεικτικά 3 πρώτες φωτογραφίες:
(δεν βάζουμε την λεζάντα μας στις φωτογραφίες. 
Μπορεί ελεύθερα να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας. 
Τα εύσημα ανήκουν στους πατριώτες του Ωραιοκάστρου που ξεσηκώθηκαν και αποτελούν παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Προσεχώς αναλυτικό βιντεορεπορτάζ)


ΥΓ. Τα εγκαίνια - αγιασμός, έγιναν στις 11:30 το πρωί, σήμερα Κυριακή 18/12/2016 , ώρα που οι "άπλυτοι" -επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά και τις πλάτες τις ΕΛ.ΑΣ-  ήταν ακόμη μαστουρωμένοι!

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

opaidagogos.blogspot