Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ταραχή στη ΝΔ, κάθε 5 ώρες βγάζουν ανακοίνωση - Τώρα φταίει ο Παππάς (βίντεο)

«Βρέχει» ανακοινώσεις στη Νέα Δημοκρατία αλλά χωρίς να δίνονται απαντήσεις, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» και τις αποκαλύψεις για τα δάνεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτή τη φορά εκδόθηκε ανακοίνωση στο Μοσχάτο με στόχο τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά επειδή… τόλμησε να πει πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να απαντήσει για τα δάνεια, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.
Δείτε τη δήλωση Παππά στο 0:30






Η ΝΔ βγάζει ανακοίνωση κάθε πέντε ώρες αλλά συνεχίζει να μην απαντά.
Δείτε την ανακοίνωση της ΝΔ
«Σεβόμενοι το πνεύμα των ημερών είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε στην ταχύτατη υιοθέτηση από την Κυβέρνηση του κατάπτυστου δημοσιεύματος της εφημερίδας των Καλογρίτσα - Βαξεβάνη.
Οι προκλητικές, όμως, δηλώσεις και τα υπονοούμενα του κ. Παππά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο.
Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου:
- Που δεν έχει πει ούτε κουβέντα για τη σχέση της με τον ειδικό στις offshore κ. Αρτεμίου και τα ταξιδάκια μαζί του στη Βενεζουέλα
- Που προστατεύει το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την offshore εταιρία της “Αυγής”, συμπορεύεται πλέον απροκάλυπτα με τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα της εφημερίδας των βοσκοτοπίων που αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στη λασπολογία.
Λάσπη που υιοθετούν, την ίδια στιγμή που αποκρύπτουν το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος, που πρόσφατα διαβιβάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα “Αυγή”, παρά την κακή της οικονομική κατάσταση, λαμβάνει δάνεια με εγγύηση τη μελλοντική χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ψάχνουν για "στρατηγικούς κακοπληρωτές" ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη και ας αναλογιστούν πως λέγεται αυτός που βρέθηκε στην κατοχή του με ένα κτίριο που δεν του άνηκε και το οποίο αγοράστηκε με δάνειο το οποίο αδιαφανώς κουρεύτηκε κατά 60%».

ΥΓ. Περιμένουμε από τον κατά τ' άλλα λαλίστατο κ. Παππά να απαντήσει στις επανειλημμένες ερωτήσεις μας για τις σχέσεις του με τις offshore του κ. Αρτεμίου, της «Αυγής», καθώς και για τα περίεργα ραντεβού του με ανθρώπους που μπαίνουν και τον συναντούν από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου...

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)