Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Τι φοβάται ο Μητσοτάκης;

Σχόλιο ιστολογίου:
ο Μητσοτάκης ή τον κατέχει μανιοκατάθλιψη ή φοβάται για την ζωή του γιατί κάπου είναι μπλεγμένος. Το να τον φθονούν για την ομορφιά του ή την εξυπνάδα του δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Μπορεί βέβαια να νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός, αυτό το ψώνιο του διακρίνεται και  στη φάτσα του, προβάλλοντας το χαμόγελο του ηλίθιου.

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό στη Φιλοθέη βλέποντας ποιοι συνόδευαν τον Μητσοτάκη 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτάκης

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι έβγαλαν αργά το βράδυ της Κυριακής τα σκυλιά τους βόλτα στους δρόμους της Φιλοθέης, βλέποντας τη συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευαν τέσσερις μηχανές (δύο μπροστά και άλλες δύο πίσω), ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας και δύο μεγάλα βανάκια (7-10 θέσεων το καθένα) με μαύρα, φιμέ, τζάμια, απ’ αυτά που συνοδεύουν συνήθως τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Τα βράδια παριστάνει τον πρωθυπουργό μόνος του», είπε ένας κύριος που έβγαζε εκείνη την ώρα τον σκύλο του βόλτα και μάλλον δεν έχει άδικο. Τέτοια συνοδεία δεν υπάρχει. Που και να κυβερνήσει. Θα χρειάζεται μισή ώρα για να στρίψει η αυτοκινητοπομπή σε μία και μόνο στροφή.

Μάλιστα, μάθαμε ότι και στις τουαλέτες της Βουλής με συνοδεία πάει. Είναι ο μόνος πολιτικός που πηγαίνει συνοδεία με τον αστυνομικό του. Τον περιμένει απ’ έξω και τον ξαναπαίρνει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που κατουράει με σκοπιά απ’ έξω.
 
altsantiri