Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

6χρονο κορίτσι ζωσμένο με εκρηκτικά ανατινάχτηκε στο Ιράκ – Το διέταξε το Ισλαμικό Κράτος

6χρονο κορίτσι ζωσμένο με εκρηκτικά ανατινάχτηκε στο Ιράκ – Το διέταξε το Ισλαμικό ΚράτοςΈνα 6χρονο κορίτσι πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας την Τετάρτη στοχεύοντας πρόσφυγες στα ανατολικά της επαρχίας Νινευή στο βορειοδυτικό Ιράκ.
Σύμφωνα με τα ιρακινά Μέσα Ενημέρωσης, το 6χρονο κορίτσι στάλθηκε στην αποστολή αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Από την ανατίναξη του μικρού κοριτσιού δεν υπήρξαν θύματα. Όπως επισημαίνει το Al Sumaria News, το μικρό παιδί πυροδότησε τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένο δίπλα σε φάλαγγα προσφύγων ενώ αυτή κατευθυνόταν σε ασφαλή περιοχή υπό τον έλεγχο του ιρακινού στρατού.
Σύμφωνα με το Al Sumaria News, το 6χρονο που ανατινάχτηκε ανήκε σε ειδική μονάδα που έχει σχηματίσει το Ισλαμικό Κράτος με νήπια κορίτσια.

«Το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να ρίχνει στη μάχη την τέταρτη γενιά του», είπε πηγή που μίλησε στο Al Sumaria.
Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κι άλλα περιστατικά τρομοκρατίας με δράστες μικρά παιδιά.
Υπενθυμίζουμε την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε πριν μια εβδομάδα μια 7χρονη σε αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό. Όπως αποδείχτηκε, την 7χρονη έστειλε να ανατιναχτεί ο ίδιος ο πατέρας της (δείτε εδώ το βίντεο), οπλαρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Στα μέσα Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι ένας 12χρονος ιρακινής καταγωγής, ύποπτος για διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές του ISIS, επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχαφεν στη δυτική Γερμανία.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)