Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τελικά είναι οι Γάλλοι πίσω από την τρομοκρατία των Τζιχαντιστών, χρειάζονται κι άλλες αποδείξεις;


EKTAKTΗ σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
Οι ειδικές δυνάμεις του Συριακού Στρατού συνέλαβαν αξιωματικούς του ΝΑΤΟ μέσα σε καταφύγιο τζιχαντιστών στο Ανατολικό Χαλέπι, σύμφωνα με το έγκυρο ειδησεογραφικό δίκτυο voltaire.net.
Όπως σημειώνει το voltaire.net, το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεδριάζει εκτάκτως και κεκλεισμένων των θυρών αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στην (17h διεθνής ώρα), καθώς συνελήφθησαν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ σήμερα το πρωί από τις ειδικές συριακές δυνάμεις εντός ενός καταφυγίου στο Ανατολικό Χαλέπι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, πρόκειται για Γάλλους αξιωματικούς και στρατιώτες, γι' αυτό και παρατηρείται έντονη κινητικότητα της γαλλικής διπλωματίας στην περιοχή.
Παραθέτουμε στην συνέχεια την είδηση όπως την παρουσίασε το voltaire.net στην ιστοσελίδα του.
Le Conseil de sécurité se réunit à huis clos après l’arrestation d’officiers de l’Otan à Alep
Réseau Voltaire | 16 décembre 2016
Réseau Voltaire — Le Conseil de sécurité siège à huis clos, ce vendredi 16 décembre 2016 à 17h temps universel, alors que des officiers de l’Otan ont été arrêtés ce matin par les Forces spéciales syriennes dans un bunker à Alep-Est.
[Πηγή: Voltairenet.org, 16/12/2016]
Σχόλιο ιστολογίου:
έχουμε αναπτύξει μέσα στο ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τον ρόλο της Γαλλίας στον πόλεμο της Συρίας, επειδή η Δύση χρηματοδοτεί την τρομοκρατία, χωρίς να διστάσει να δημιουργεί γενοκτονίες. 
Εκατομμύρια νεκροί αθώοι πολίτες και στρατιωτικοί είναι τα θύματα στον πόλεμο που άρχισε η Γαλλία για να ρίξει τον Άσαντ. Το στρατιωτικό παιχνίδι τους δεν τους βγήκε στην πορεία αφού η συμμετοχή της Ρωσίας ήταν καθοριστική, κάνοντας τις ΗΠΑ να βάλουν την ουρά στα σκέλια. 
Τώρα θα αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε την τρομοκρατία; Είναι οι Σύριοι; είναι οι Τούρκοι; Είναι οι Γάλλοι; Είναι οι Ρώσοι; Είναι το ΝΑΤΟ; και τελικά που βρίσκουν την χρηματοδότηση αυτοί οι τρομοκράτες που με πρόφαση τον ιερό πόλεμο "Τζιχάντ" κόβουν το κεφάλι και σε ομόθρησκους τους.
Το ψέμα και η υποκρισία πολύ δεν κράτησε;
Ας μην πιστέψει κανείς τον παγκόσμιο πόλεμο που ετοιμάζουν ότι είναι αποτέλεσμα του θρησκευτικού φανατισμού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)