Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ (βίντεο)

putins-driver-killed-543810Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, που υπέστη στο παρελθόν όπως θα δούμε πέντε, (όχι μια και δυο), απόπειρες δολοφονίας του, είναι συνεχώς στο στόχαστρο οργανωμένων σχεδίων εκτέλεσης του από κυκλώματα της Δύσης και των ΗΠΑ, που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τους έχει ανατρέψει τα σχέδια παγκόσμιας επικράτησης τους, κάνει η ρωσική εφημερίδα Pravda, σε ένα άκρως ενδιαφέρων και αποκαλυπτικό άρθρο της.
hqdefault
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 ένα πολύ «περίεργο» αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην συνοδεία του Ρώσου προέδρου, αποδόθηκε από πολλούς σαν μια απόπειρα δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες.
Ο Ρώσος πρόεδρος όμως, όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα, είχε μπει στο στόχαστρο των Δυτικών από τις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα καθώς κάποιοι από τότε γνωρίζον τις προθέσεις του και την ανοδική πορεία που θα ακλουθούσε για να φτάσει στο σημείο να συγκρουστεί μαζί τους και να ανατρέψει σχέδια τους. Και όπως αποκαλύπτεται, είχαν γίνει απ τότε πέντε απόπειρες δολοφονία του.

Η πρώτη απόπειρα είχε γίνει στην κηδεία του Anatol Sobchak, στις 24 Φεβρουαρίου του 2000 στην Πετρούπολη, από ένα ψυχοπαθή όπως χαρακτηρίστηκε τότε ο επίδοξος δολοφόνος του αλλά συμφώνα με τον αξιωματικό των Ομοσπονδιακών Δυνάμεων Ασφαλείας, Sergei Devyatov, είχε σχέση με ξένες μυστικές υπηρεσίες.
Η δεύτερη απόπειρα έγινε στις 19 Αυγούστου του 2000, δηλαδή λίγους μήνες αργότερα στην Γιάλτα της Κριμαίας που τότε άνηκε στην Ουκρανία, όπου ο Πούτιν μετείχε στην διάσκεψη των CIS, «Commonwealth of Independent States». Σύμφωνα με τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας στο αεροπλάνο του Πούτιν είχε αποκαλυφτεί εκρηκτικό μηχάνημα. Οι υπόνοιες στόχευσαν κάποια άτομα προέλευσης Μέσης Ανατολής.

Η τρίτη απόπειρα έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2002 κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του Πούτιν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Την απόπειρα ματαίωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας του Αζερμπαϊτζάν. Συνελήφθηκε ένας Ιρακινός, ο Kyanan Rostam, ο οποίος όπως έγινε τότε γνωστό είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα στο Αφγανιστάν.
Η τέταρτη απόπειρα έγινε λίγες μέρες μετά το μεσημέρι στις 6 Φεβρουαρίου του 2002 κοντά στο Κρεμλίνο. Ένας άντρας γύρω στα 40 οδηγώντας ένα αυτοκίνητο είχε αποπειραθεί να πυροβολήσει τον Πούτιν. Η ανάκριση έδειξε ότι ο άντρας αυτός ονομάζονταν Ivan Zaitsev και όπως είχε καταθέσει ο ίδιος, ήθελε να…κόψει το κεφάλι του Ρώσου προέδρου.
Τέλος η πέμπτη απόπειρα έγινε στις 28 Νοεμβρίου του 2002 όταν το αυτοκίνητο του Πούτιν κατευθύνονταν στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Rublevo-Uspenskoye, όταν εξεράγει εκρηκτικός μηχανισμός λίγα μέτρα απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, για την έκρηξη είχαν χρησιμοποιηθεί 40 κιλά εκρηκτικής ύλης. Ο πρόεδρος είχε σωθεί ως εκ θαύματος.
Κάποιος θα πει ότι η τύχη ευνόησε τον Ρώσο πρόεδρο και διασώθηκε από τόσες πολλές απόπειρες εναντίον της ζωής του. Το γεγονός είναι πως από πολύ νωρίς είχε προκαλέσει το Βαθύ Καθεστώς της Νέας Τάξης, το οποίο μπορεί στην αρχή να το χρησιμοποίησε για να ανεβεί στην εξουσία, αλλά πολύ γρήγορα στράφηκε εναντίον του.
Σήμερα τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν και κάποια γεγονότα λειτουργούν υπέρ του Πούτιν. Όμως αυτός ο αδυσώπητος πόλεμος όχι μόνο δεν τέλειωσε, αλλά, τώρα μπαίνει σε αποφασιστική φάση.
Ίδωμεν.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)