ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ & ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

========================================================================


Οι Γερμανοί θα ελέγχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων

Τι απαιτεί ο Ράιχενμπαχ από τις ελληνικές τράπεζες

Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων.

Ένα αίτημα, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

Πρόκειται για θέμα μείζονος εθνικούς ενδιαφέροντος, καθώς σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση υποχωρήσει στις πιέσεις της Task Force και του κ. Ράιχενμπαχ, μια ξένη χώρα θα έχει άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, με άγνωστες συνέπειες. 

Ειδικότερα προβλέπεται η δημιουργία σχετικού μητρώου όπου θα αναγράφονται ο αριθμός λογαριασμού, η ημερομηνία ανοίγματος και κλεισίματος αυτού και οι ημερομηνίες γέννησης των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημένων προσώπων.

Επίσης, θα απαιτούνται τα ονόματα των νομικών προσώπων που είναι κάτοχοι του λογαριασμού, τα ονόματα και οι διευθύνσεις όσων καταθέτουν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ενώ το μητρώο θα ανατροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά.

Τέλος, θα υπάρξει εμπλοκή της Κεντρικής Γερμανικής Υπηρεσίας Τεχνολογικής Πληροφορικής που έχει την έδρα της στη Βόνη. 

========================================================================

ΤΟ INKA ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΙΝΚΑ – ΔΤ 352 12.06.12


INKA ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΛ 1077-
Αυτό το μέτρο και κάθε παρόμοιο,
Φακελώματος και Ξεγυμνώματος του πολίτη
δ ε ν   θ α   π ε ρ ά σ ε ι.
Το ΙΝΚΑ προέβη  σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη (αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ) προσβολής της εγκυκλίου του Υπουργείο Οικονομικών ΠΟΛ1077 (ΦΕΚ. Β 1141 της 10ης Απριλίου 2012), πουθέλει να επιβάλλει την υποχρέωση σε υπηρεσίες, τράπεζες, δημόσια νομικά πρόσωπα και ιδιωτικές εταιρείες, να αποστείλουν όλες τις προσωπικές - οικονομικές πληροφορίες που έχουν, για κάθε πολίτη, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών.
Η συγκεκριμένη εγκύκλιος συντάχθηκε κατά την προεκλογική περίοδο με έκδοση ΦΕΚ στα μέσα Απριλίου 2012 ενώ είχε προετοιμαστεί από την κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.
Είμαστε αντίθετοι σε αυτή την εγκύκλιο, διότι προσβάλλει και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύονται από το Σύνταγμα της Ελλάδος, τους Εθνικούς αλλά και Διεθνείς κανονισμούς.
Το ΙΝΚΑ ενημερώνει ότι με την ενέργεια αυτή συντελεί στην απόδοση της Δικαιοσύνης, για την προφύλαξη του προσωπικού απόρρητου κάθε φορολογούμενου πολίτη, μια που τα προσωπικά δεδομένα είναι προσωπικά και προστατεύονται, αλλά το βέβαιο, ότι, κανείς δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει την ασφάλεια τέτοιου συστήματος που θα το χειρίζεται εναλλασσόμενο μεγάλο πλήθος αγνώστων σε εμάς υπαλλήλων, σε επίπεδο διαδικτύου (κινούμενο σύννεφο – clouds).
Με την ΠΟΛ1077 επιδιώκεται, πράγματα που αποτελούν ευρωπαϊκή «πρωτοτυπία»:
Η άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλους τους πολίτες χωρίς την υποχρεωτική συμβολή της Δικαιοσύνης, ομοίως και του ιατρικού απορρήτου και του απορρήτου των επικοινωνιών
Κατάργηση  του τεκμήριου  της αθωότητας.
Ελαχιστοποίηση  και εξάλειψη της νομοθεσία στην πρόσβαση προσωπικών δεδομένων.
         Καταπάτηση κάθε δικαιώματος  του πολίτη στην προσωπική ζωή και την προσωπικότητα.
Παραβίαση  κάθε Εθνικού  και Διεθνούς Νόμου που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα.
Τοποθέτηση  του πολίτη σε ανασφαλή θέση και έρμαιο των γνωστών διαδικτυακών κινδύνων, επίσης από τυχόν διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο του υπουργείου και φυσικά της Τρόικας που θα έχουν όλοι αυτοί πρόσβαση και θα μπορούν καθένας τους να αξιολογεί και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα, κάθε ανύποπτου πολίτη. Επαναλαμβάνουμε  ότι το διαδίκτυο είναι κινούμενο σύννεφο – clouds.  
Φαίνεται ότι επιδιώκουν  να δημιουργήσουν, μια τεράστια βάση δεδομένων, για ναπροβλέπουν και να μπορούν να κατευθύνουν  κάθε μελλοντική δραστηριότητα του πολίτηανεξαιρέτως. Η απαρίθμηση εδώ θα πάρει πολύ χώρο.
Δημιουργεί, την αρχή της αποδοχής συνεχιζόμενων παραβάσεων από τον κρατικό μηχανισμό και την άνευ ορίων και φραγμών θέσπιση νομοθετημάτων με την μέθοδο de facto.

Προφυλάσσουμε τα δικαιώματα μας που κατακτήθηκαν με αγώνες, την    περιουσία μας, την υγεία μας και την ασφάλεια της προσωπικής μας ζωής.

(Εστάλη από το ΔΣ του ΙΝΚΑ)

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Σχετικό άρθρο μας που περιλαμβάνει το ΦΕΚ με το ΠΟΛ1077:
Θα ακολουθήσει σύντομα η ανανεωμένη αίτηση για την προσκόμιση της σε όλους τους σχετικούς οργανισμούς/εταιρίες


========================================================================

ΙΝΚΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο διασφάλισης προσωπικών δεδομένων, το οποίο είναι ανανεωμένο και καταργεί οποιοδήποτε προηγούμενο.
Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το τυπώσετε και αφού το συμπληρώσετε να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες:

1ον Να το παραδώσετε οι ίδιοι σε κατάστημα του οργανισμού / εταιρείας κρατώντας ένα αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου.
2ον Να το στείλετε με ΦΑΧ στην αρμόδια υπηρεσία του κάθε οργανισμού / εταιρείας.
3ον Να το στείλετε με Courier κρατώντας την απόδειξη τους.
4ον  Τέλος να σταλθεί ένα αντίγραφο στο Ινστιτούτο Καταναλωτών και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
Το ανωτέρω κείμενο διασφαλίζει την μη διαρροή-διάδοση των προσωπικών δεδομένων και στοιχείων του κάθε πολίτη από οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες όπως αναφέρονται στο άρθρο μας:
ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
Δηλαδή τη εγκύκλιο ΠΟΛ 1077 του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή και απόδοση στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου προσωπικές πληροφορίες από Τράπεζες - Ασφαλιστικές εταιρείες - Νοσοκομεία - Οργανισμούς:ΔΕΗ -ΟΤΕ -ΕΥΔΑΠ καθώς και εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
Η ανωτέρω εγκύκλιος ουσιαστικά είναι μια σιωπηλή άρση του προσωπικού μας απορρήτου η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και Διεθνείς /Εθνικούς νόμους. 


Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη.


(Επισυναπτόμενο κείμενο από ΙΝΚΑ)


========================================================================ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Σε συνέχεια σχετικών θεμάτων που αφορούν το φακέλωμα και την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των διεθνών και εθνικών νόμων για την προφύλαξη των προσωπικών δεδομένων καθώς και του Συντάγματος, ο κρατικός μηχανισμός με το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε το ΠΟΛ 1077 στην  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Έχουμε προετοιμάσει ένα έγγραφο για να ανακόψουμε ο καθένας ξεχωριστά την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας σε προσωπικό πάντα επίπεδο, ενημερώνοντας κάθε εταιρεία που χρησιμοποιούμε και μπορεί να μοιράσει τα προσωπικά μας δεδομένα, το έχουμε αναρτήσει : 

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:


Για ότι νεώτερο έχουμε θα το δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας. 

ΠΟΛ 1077ΦΕΚΒ 1141 10_4_12pdf

ΠΟΛ 1195 (τροποποιήσεις του ΠΟΛ 1077 )

pol_1195_2012_fek
Ας μην ξεχνάμε τους υπογράφοντες :ΠΟΛ 1077 ΦΕΚ Β’1141 (10 Απριλίου 2012)
 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

ΠΟΛ 1195 ΦΕΚ Β’ 2834 (22 Οκτωβρίου 2012)
Τροποποιήσεις της ΠΟΛ.1077/2012
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Με εντολή Γενικού ΓραμματέαΑποκεντρωμένης Διοίκησης
Ο Διευθυντής
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΡΔΑΤΟΣ


======================================================================== 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)