Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ένοχη για αμέλεια κρίθηκε η Λαγκάρντ- Δεν της επιβλήθηκε ποινή

Ένοχη για "αμέλεια" κρίθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά δεν της επιβλήθηκε ποινή. Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ δικάζεται για την υπόθεση Ταπί, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο γενικός εισαγγελέας της Γαλλίας είχε πει ότι "δεν συντρέχουν επαρκείς κατηγορίες για να τεκμηριωθεί η ποινική καταδίκη της Κριστίν Λαγκάρντ" .

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος της Λαγκάρντ «πολύ αδύναμες» κάνοντας μάλιστα λόγο για «ξόρκια» και τάχθηκε εναντίον της παραπομπής της τότε υπουργού Οικονομίας της Γαλλίας σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)