Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η σεξουαλική και πνευματική διαστροφή της Νέας Τάξης χρησιμοποιεί ακόμα και τα παιδιά.

Σχόλιο ιστολογίου:
αφού τα λέει το National Geographic τότε είναι όλα σωστά; 
Είναι όπως περιγράφει η επανάσταση των φύλων; ή μήπως η ανάδειξη της πνευματικής και σεξουαλικής διαστροφής σαν κάτι απόλυτα φυσικό. 
Αυτό που γνωρίζει η φύση είναι ότι για να διατηρηθεί απαιτείται δύο αντίθετα φύλλα και όχι φύλλα εναλλάξιμα και απροσδιόριστα.
Επίσης αυτό που είναι στην φωτογραφία είναι σε θέση να διακρίνει τι έχει μέσα στα σκέλια του; και να πάρει αποφάσεις που καθορίζουν ολόκληρη τη ζωή του σε μια τόσο μικρή ηλικία. 
Μήπως η Νέα Τάξη εκμεταλλεύεται τα πάντα ακόμα και τα παιδιά για να περάσει τα δικά της μηνύματα σε έναν κόσμο που λαμβάνει τις πληροφορίες χωρίς κανένα φίλτρο. Πάντως το παιδάκι από ότι αντιλαμβανόμαστε διαθέτει και τα δύο φύλλα, μπορεί να είναι και ερμαφρόδιτο και σίγουρα δεν είναι αναγκασμένο να επιλέξει από τώρα ποιο φύλλο του αρμόζει περισσότερο, την εποχή που η ομοφυλοφιλία βρίσκεται σε έξαρση, ας περιμένει λίγο να ωριμάσει και μαζί με αυτό και οι σεξουαλικές του επιθυμίες.

Το National Geographic γράφει ιστορία βάζοντας στο εξώφυλλό του ένα 9χρονο διαφυλικό κορίτσι

Το National Geographic θα ξεκινήσει το 2017 με ένα ιστορικό εξώφυλλο για τα δεδομένα του περιοδικού, και όχι μόνο. Το πρώτο τεύχος του NG για την νέα χρονιά θα απεικονίζει, για πρώτη φορά, ένα διαφυλικό άτομο.
national geographic
Η εκπληκτική φωτογραφία της 9χρονης Avery Jackson θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο της συνδρομητικής έκδοσης του περιοδικού. «Το καλύτερο πράγμα στο να είσαι κορίτσι είναι πως τώρα δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι πως είμαι αγόρι», λέει η Jackson στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της, η οποία τραβήχτηκε από τον Robin Hammond.
Η κεντρική θεματική του τεύχους είναι το «Gender Revolution» (Η Επανάσταση των Φύλων), και στόχος του είναι να εξετάσει τις «πολιτιστικές, βιολογικές και
προσωπικές» πτυχές της φυλετικής ταυτότητας. Ανάμεσα στα άρθρα που εμπεριέχονται στο τεύχος υπάρχει το «Dangerous Lives of Girls» (Οι Επικίνδυνες Ζωές των Κοριτσιών), που ακολουθεί τις ζωές των κοριτσιών στη Σιέρα Λεόνε, και το «Rethinking Gender» (Αναθεωρώντας το Φύλο), που εξετάζει το πώς η επιστήμη μπορεί να βοηθήσει «στο να περιηγηθεί κάποιος μέσα στο μετατοπισμένο τοπίο της ταυτότητας των φύλων».
Η διευθύντρια σύνταξης του National Geographic, Susan Goldberg, είπε στο NBC Out πως το προσωπικό του περιοδικού εμπνεύσθηκε το θέμα του τεύχους από την πανταχού παρουσία του φύλου στην εθνική συζήτηση.
«Θέλαμε να δούμε πώς οι παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων εξελίσσονται σε όλο τον κόσμο, αλλά, επίσης, να εξερευνήσουμε το ίδιο το φύλο ως ένα φάσμα», είπε η Goldberg. «Υπάρχει μεγάλη κάλυψη όσον αφορά στους διάσημους, αλλά δεν υπάρχει η απαραίτητη κατανόηση για τους πραγματικούς ανθρώπους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε σχολικές τάξεις και γραφεία, σχετικά με το φύλο τους».
Το τεύχος του NG έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν την κυκλοφορία του δίωρου ντοκιμαντέρ «Gender Revolution: A Journey with Katie Couric», το οποίο θα καλύψει «όλα όσα θέλατε να μάθετε ποτέ για το φύλο αλλά φοβόσασταν να ρωτήσετε», σύμφωνα με την ίδια την Couric.
Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00 στο National Geographic, ενώ το θεματικό τεύχος του περιοδικού θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 27 Δεκεμβρίου.

 huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)