Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ…ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΓΙΟΡΤΕΣ!

nd-mitsotakis-kyriakosΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πραγματικά σκανδαλίζει η ευχητήρια κάρτα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατά τα άλλα κόπτεται για την πατρίδα και την Ορθοδοξία, όπου εύχεται χωρίς να αναφέρει την λέξη Χριστούγεννα, που φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους, παρά μόνο την κλασική αφηρημένη «Καλές Γιορτές».

Αλήθεια, εκεί στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ μήπως όταν ακούνε Χριστούγεννα… βγάζουν σπυράκια ?
Ορίστε μας!

Πηγή : Ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός».
(Ξένη δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016. Ο Κ. Μητσοτάκης έφτασε στις Καρυές όπου τον υποδέχθηκε η Ιερά Κοινότητα και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου ‘Ορους Αρίστος Κασμίρογλου, επισκέφθηκε τον ιερό ναό στο Πρωτάτο και τα γραφεία Ιεράς Κοινότητας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις Μονές, Ιβήρων, Σταυρονικήτα και Ξενοφώντος στην οποία και θα διανυκτερεύσει ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΔΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)