Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι Γερμανοί μιλάνε για «κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα»

Οι Γερμανοί μιλάνε για «κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα» Σχόλιο ιστολογίου:
οι τρομοκράτες από το ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται σαν πρόσφυγες. Η ιδεολογία "ανοιχτά σύνορα" της Νέας Τάξης που εφαρμόζει η δήθεν αριστερή κυβέρνηση έχει δολοφονικές επεκτάσεις. Όπως είναι γνωστό το ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έπρεπε να βρίσκονται υπόλογοι στα δικαστήρια αφού συγκαλύπτουν τρομοκράτες, δολοφόνους που φορώντας την προβιά του πρόσφυγα εισέρχονται στη χώρα για να δημιουργήσουν το χάος στους λαούς της Ευρώπης.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται να ετοιμάζουν τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων, με πρόσχημα τους φανατικούς Μωαμεθανούς, ισλαμιστές, θα μας δώσουνε μια κάρτα ηλεκτρονική. Κυρ. Τσίπρα έχεις μεγάλη ευθύνη για τα θύματα των τρομοκρατικών εκτελέσεων και σταμάτα να λες ανέκδοτα με τους Ευρωπαίους Εταίρους και Εταίρες, γελώντας εις βάρους μας.  

Οι Γερμανοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός 24χρονου Μαροκινού, ως ύποπτου για μέλος του Ισλαμικού Κράτους.
Πρόκειται για τον Ρεντουάν Σ., όπως κατονόμασαν οι εισαγγελικές αρχές τον άνδρα σύμφωνα με το Associated Press, ο οποίος ήταν μέλος του δικτύου του Αμπντελαμίντ Αμπαούντ.
Ο τελευταίος θεωρείται ότι ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε το αιματοκύλισμα του Παρισιού, στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Υπεύθυνος για τα κρησφύγετα του ISIS στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις γερμανικές εισαγγελικές αρχές, ο 24χρονος Μαροκινός ήταν υπεύθυνος για τα κρησφύγετα του ISIS στην Ελλάδα και την Τουρκία, από τον Οκτώβριο του 2014 έως τις αρχές του 2015, ενώ σχεδιάζονταν οι επιθέσεις στο Παρίσι.
Ακόμη, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Μαροκινός είχε ενημερωθεί από τον Αμπαούντ για τα σχέδια επίθεσης που έγινε στο Βερνιέ, στο Βέλγιο, στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ο 24χρονος παρέμεινε σε επαφή με την ομάδα αφότου μπήκε στη Γερμανία, τον Μάιο του 2015.
Να σημειωθεί η αναφορά σε «κρησφύγετα του ISIS στην Ελλάδα», που αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία επικαλούμενα τις γερμανικές Αρχές.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)