Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ
ΑΠΟ ΤΑ…”ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ“!!!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18 Οκτ. 2017 | 15:07, ώρα Λος Άντζελες | JohnKountouris.com
Τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” σας αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΣ ήταν ο πραγματικός λόγος της πρόσφατης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Σικάγο! Ναι μεν πήγε να συναντηθεί με κάποιους Έλληνες παραγωγούς του κινηματογράφου και άλλους Ομογενείς κτλ., αλλά όπως ήδη ξέρουμε συναντήθηκε και με τον κ. RAHM EMANUEL (Ραμ Εμανουέλ) της γνωστής οικογενείας, τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δήμαρχο του Σικάγο, εκεί δηλαδή όπου έφτιαξε κάποτε την «αυτοκρατορία» του εγκλήματός του ο περιβόητος γκάνκστερ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!
ΓΙΑΤΙ όμως πήγε ο Τσίπρας να συναντηθεί με τον πρώην επιτελάρχη του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε δήμαρχος μιας από τις πιο ταραγμένες από το οργανωμένο έγκλημα πόλεις σε όλη την Αμερική κάτω από εντελώς ύποπτες συνθήκες περί …εκλογικής νοθείας;
Τι είδους όφελος απεκόσιμε ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας από μια τέτοια επίσκεψη με έναν άνθρωπο ο οποίος, φαινομενικά τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα; Ή μήπως …ΕΧΕΙ…;

Το ξέρετε ότι οι ιδιοκτήτες της “Uber” (αυτής της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας που προσφέρει υπηρεσίες ταξί στον οποιοδήποτε χρειάζεται μια γρήγορη -ας πούμε- διαδρομή στο αεροδρόμιο ή οπουδήποτε αλλού από ερασιτέχνες ταξιτζήδες) δεν είναι άλλη από την ίδια την οικογένεια του κ…ΡΑΜ ΕΜΑΝΟΥΕΛ;;; Ωωω ναιιιιιιιι!

Στον ιστότοπο ειδήσεων commdiginews.com διαβάζουμε στις 25 Αυγ. 2014, τα εξής αποκαλυπτικά:

CHICAGO, 25 Αυγούστου 2014 – Ο CEO της WME Ari Emanuel (αδελφός του Ραμ) είναι σε θέση να βγάλει ένα δισεκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα από την επένδυση του πρακτορείου Χόλιγουντ στην “Uber”, λένε οι ειδικοί.

Στις 11/08/2016, δημοσιεύθηκε άρθρο στο chicago.suntimes.com με τίτλο «Ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Εμανουέλ εντάσσεται στις τάξεις του “Uber”»:

Ο κλάδος των ταξί και οι σύμμαχοί του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγόρησαν τον δήμαρχο Ραμ Εμανουέλ ότι έχει δημιουργήσει ένα ισόρροπο ρυθμιστικό πεδίο ανταγωνισμού που θα ωφελήσει την “Uber”, όπου μεταξύ των επενδυτών της συμπεριλαμβάνεται και ο αδελφός του δημάρχου.

Η πρόσληψη του πρώην διευθυντή καμπάνιας του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, που έγινε και σύμβουλός του στο Λευκό Οίκο, David Plouffe, ως ανώτερος αντιπρόεδρος πολιτικής και στρατηγικής της “Uber”, έριξε λάδι στη φωτιά. Ο Εμανουέλ υπηρέτησε ως ο πρώτος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου του Ομπάμα.

Για αυτούς όμως που δεν ξέρουν ακόμη ποιά είναι η “Uber” (Ούμπερ), διαβάζουμε τα εξής σε ένα άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» στις 21/08/2016 με τίτλο «”Ρε συ, ουμπεράς είσαι;”»:

«…από το 2014 [η Uber] δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

»Στην Αθήνα η Uber αναπτύσσει τρεις διαφορετικές υπηρεσίες: την «τοξική» UberX που απευθύνεται σε οδηγούς, μη επαγγελματίες, με αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού, την UberBlack, που απευθύνεται σε οδηγούς με επαγγελματικό δίπλωμα που διαθέτουν μαύρο αυτοκίνητο (υπηρεσία πολυτελούς μετακίνησης), και την UberTaxi, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί που διαθέτουν και αυτοκίνητο ταξί.

«Η πρώτη κατηγορία είναι και η πιο «επικίνδυνη» γιατί θίγει ευθέως τα συμφέροντα των παραδοσιακών οδηγών ταξί λαμβάνοντας σοβαρό μερίδιο της αγοράς…»

Άρα, είναι να απορεί κανείς για το γεγονός πως και γιατί πήγε ο Τσίπρας στο Σικάγο να συναντηθεί με τον Εμανουέλ την ίδια ώρα, που στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, γίνεται μεγάλη συζήτηση και φασαρία για το ίδιο ακριβώς θέμα περι των διαδυκτιακών πλατφόρμων υπηρεσιών ταξί, κτλ. Μάλιστα η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο συγκυβερνών Κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. του κ. Π. Καμμένου, προσπάθησε να στείλει στο πυρ το εξώτερον την καλύτερη ελληνική πλατφόρμα την TAXI BEAT.

Και επειδή ο διοργανωτής του ταξιδιού του Τσίπρα στην «Πόλη των Ανέμων» ήταν ο Νίκος ο …ΠΑΠΠΑΣ (“The Μr. Businessman” όπως τον αποκαλούμε ήδη οι ομογενείς εδώ στην Αμερική), τι μπορεί να μας προσθέσει ο ΙΔΙΟΣ πάνω σε αυτό θέμα, μιας και αφορά ΑΜΜΕΣΑ τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗΠΩΣ ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΟΙ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ “UBER” ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΣ…ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ, ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ …ΜΝΗΜΟΝΙΑ, κτλ.;;; ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΚΟ!!!

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ …ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!

greeknewsondemand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)