Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΚΚΕ: Να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φόροι και να απαγορευτούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί

Πλήρη κατάργηση των «αντιλαϊκών» φόρων και απαγόρευση κατασχέσεων και πλειστηριασμών ζήτησε το ΚΚΕ, σε σχόλιό του για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, οι οποίες σύμφωνα με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ανήλθαν στο τέλος του Ιουνίου σε 5,475 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 727 εκατ. ευρώ τον τελευταίο μήνα.
«Η αδυναμία των λαϊκών νοικοκυριών να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους
φόρους με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να διογκώνονται και τις κατασχέσεις να πολλαπλασιάζονται, αποδεικνύει ότι η ‘επόμενη μέρα’ που υπόσχεται η κυβέρνηση στο κεφάλαιο προϋποθέτει την άγρια φορολόγηση του λαού, ενώ οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα απολαμβάνουν φοροαπαλλαγές και νέες ενισχύσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας πως «πραγματική ανακούφιση στον λαό μπορεί να δώσει μόνο η πλήρης κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων και χαρατσιών, το κούρεμα χρεών για τα λαϊκά στρώματα, η απαγόρευση κατασχέσεων και πλειστηριασμών και άλλα μέτρα που περιέχονται στις προτάσεις νόμου του ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)