Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Στην «κατηφόρα» της Ελλάδος όποιος συγκρουστεί μαζί της θα πάθει μεγάλη ζημιά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 Φώτο: η Σμύρνη της καρδιάς μας υπό  την σκέπη του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ – μνήμη των αθώων μαρτύρων προγόνων μας τέτοιες ακριβώς μέρες που ξανά-  λυσσομανούν τα θηρία της ΡΩΜΙΟΣΎΝΗΣ.   

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
Αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια προβλέπουν οι ΗΠΑ!

« Την σοβαρότητα της κρίσης στα Βαλκάνια επισημαίνουν και αξιωματούχοι της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγός ε.α. Τζ. Μάτις , προειδοποιεί ότι,  «μια νέα ανάφλεξη στα Βαλκάνια δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη».      Σε δηλώσεις του  ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής της  CIA Στίβεν Μάγιερ , επισήμανε ότι: «Στα Βαλκάνια, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε αλλαγή των συνόρων»!!  Και πρόσθεσε,  ότι τα νέα σαφώς καθορισμένα σύνορα είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν άμεσα την ΠΓΔΜ,  αλλά και το

Κοσσυφοπέδιο, ενώ θα εμπλακούν η Αλβανία, η Βουλγαρία,  η Σερβία και η Ελλάδα,  υπενθυμίζοντας παράλληλα, ότι «οι ΗΠΑ έχουν μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων». 
Άρθρο του Χρήστου Καπούτση
http://www.militaire.gr/27/08/2017  

Ήδη όμως με δηλώσεις στις  8 Φεβρουαρίου 2017 φτιάχτηκε ατμόσφαιρα
« Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ντέινα Ροραμπάκερ που συμμετέχει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και άνθρωπος κοντά στην κυβέρνηση Ν.Τραμπ ζήτησε να διαλυθεί το κράτος των Σκοπίων καθώς πρόκειται περί «αποτυχημένου έργου»

«Η θέση μου είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι κράτος. Είναι μια διχασμένη κατάσταση που ποτέ δεν θα είναι σε θέση να πορευτούνε όλοι μαζί. Ως εκ τούτου, οι Κοσοβάροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων θα πρέπει να γίνουν μέρος του Κοσσυφοπεδίου, ενώ το άλλο μέρος της ψευδομακεδονίας θα πρέπει να γίνει μέρος της Βουλγαρίας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με την οποία πιστεύουν ότι σχετίζονται»

pronews.gr/portal 8 Φεβρουαρίου 2017 

ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Αλλαγή συνόρων στην Βόρεια Συρία προβλέπουν οι ΗΠΑ!
« Οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ στην Συρία μίλησαν για την ανακήρυξη Κουρδικού κράτους αναγνωρισμένου στα πρότυπα του κράτους του Κοσσυφοπεδίου, εντός των επομένων έξι μηνών και με την διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών στις  περιοχές υπό τον έλεγχο των Κούρδων.  

Ως καταληκτική ημερομηνία ανακήρυξης του Κουρδικού κράτους μαζί με την  νομιμοφανή διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην βόρεια Συρία, αναφέρθηκε ο Ιανουάριος του 2018.» https://hellas-now.com/Αύγουστος 11, 2017 
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
« 25 χλμ. μέσα στο έδαφος του συριακού Κουρδιστάν μπήκε ο τουρκικός Στρατός – Σκληρές μάχες με τους Κούρδους» 
« ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκίνησε η τουρκική επίθεση στο συριακό Κουρδιστάν – Τα τουρκικά άρματα προελαύνουν προς Κομπάνι.»  http://www.pronews.gr/ 27 Αυγούστου 2017
Το μήνυμα έρχεται και καίει « αλλάξτε τα σύνορα στην Βαλκανική Χερσόνησο πριν ανακηρυχθεί Κουρδικό»;
Τα τεκταινόμενα και οι συγκρούσεις των συμφερόντων ξεπερνούν και την πλέον οργιώδη διαστροφική κακία απέναντι σε ένα Λαό που απετέλεσε και αποτελεί τον βασικό πολιτισμικό πυλώνα της ανθρωπότητας.
Αυτά τα διεστραμμένα συμφέροντα τα γνώριζε ο Ουρανός πριν δεκαετίες και έχουν σχέση με τους ματωμένους ενεργειακούς αγωγούς που πρέπει να διέλθουν από την περιοχή της Κωνσταντινούπολης και τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.
«οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.» 
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

Ο σουλτάνος δεν σέβεται τίποτε ούτε ιερό, ούτε όσιο “Είναι δικαίωμά μας από τον Μωάμεθ τον Πορθητή να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί”  Κουρτουλμούς Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.
Για αυτό τον λόγο κ. Κουρτουλούς 
« όταν θα  εισέρχεται το ξανθό γένος στην ΠΟΛΗ έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα πέφτουν νιφάδες χιονιού» 
« Και όταν θα υποδέχονται οι ξένες αντιπροσωπείες τους Έλληνες έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να τους παραδώσουν την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ έξω θα ανθίζουν τα ρόδα» 

Πότε θα γίνουν αυτά  Γέροντα; 

Παιδί μου να ξέρεις κάτι πολύ σπουδαίο που έλαβα σαν πληροφορία από τον Ουρανό
Στην « κατηφόρα»  της Ελλάδος  όποιος συγκρουστεί μαζί της θα πάθει μεγάλη ζημιά. 

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)