Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αλεξιάδης: Ακόμη θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Περσινά ξινά σταφύλια

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Αλεξιάδης: Ακόμη θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Περσινά ξινά σταφύλιαΕντύπωση  προκάλεσαν τα  όσα είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης για τον ΕΝΦΙΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.
Ο κ. Αλεξιάδης αναφερόμενος στο δυσβάσταχτο αυτό φόρο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε σημείωσε:
«Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Η κυβέρνηση δεν έπεσε από αυτό αλλά από μια σειρά πολιτικές.
Είμαστε σε μια φάση διαπραγμάτευσης να πετύχουμε κάποια πολιτική, κάποια πράγματα τα πετυχαίνουμε και άλλα όχι. Ο ΕΝΦΙΑ του '17 σε σχέση με το '16 είναι μειωμένος κατά 20 εκατ. ευρώ», υποστήριξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
iefimerida.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
τα πολιτικά εκτρώματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διακρίνονται μονάχα από το θράσος τους, αλλά και από την έλλειψη ηθικής. Έλαβαν την εξουσία από το λαό σύμφωνα με τις υποσχέσεις τους, να καταργήσουν το ΕΝΦΙΑ και να σκίσουν τα Μνημόνια, αντί αυτού ενέργησαν αντίθετα, στα όρια της εσχάτης προδοσίας.
Μας υποδούλωσαν χειρότερα με νέα μνημόνια και αυξήσεις στο ΕΝΦΙΑ, τους αξίζει μια μεγάλη μούντζα από τον λαό και να τους εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη, τα λαμόγια που για την εξουσία θα πούλαγαν και την μάνα τους ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)