Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Δημοσιοποιήθηκαν οι χάρτες για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη

Σχόλιο ιστολογίου:
από το 2011 ετοίμαζαν να βάλουν χέρι στο φυσικό πλούτο της χώρας, από τότε που ο καραγκιόζης ΓΑΠ έλεγε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Φωτογραφία: Intime
Αναρτήθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι χάρτες με τα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην ελληνική επικράτεια.
Όπως αναφέρουν οι δύο αποφάσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, παραχωρούνται συνολικά τρεις θαλάσσιες περιοχές, με
σύμβαση μίσθωσης.
Πρόκειται για τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κεφαλονιάς και δυτικά των νησιών Λευκάδας και Κέρκυρας στο Ιόνιο και για δύο οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης.
Να σημειωθεί ότι για τις συγκεκριμένες περιοχές έχει προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους εντός τριών μηνών.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)