Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΟΥΝ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η υπόθεση του ηγέτη της Βορείου Κορέας που προβάλλεται από όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ σαν απειλή για την παγκόσμια ειρήνη,  έχει πολύ μεγάλο βάθος για το οποίο σκόπιμα πολύ λίγα είναι γνωστά.
Είχαμε στο παρελθόν παρόμοιες στοχοποιήσεις όπως ο ηγέτης του Ιράκ, ο Σαντάμ Χουσείν, της Λιβύης, ο Μουαμάρ Γκαντάφι, της Βενεζουέλας, ο Ούγκο Τράβες και τελευταία της Συρίας, ο Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Θυμόσαστε ποιον ψεύτικο λόγο επικαλέστηκαν οι δυτικοί ηγέτες για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσείν, τι σκοτεινό παρασκήνιο συμφερόντων συνέβαλλε στην εξόντωση του Καντάφι στη Λιβύη και ποιους είχε εξαγριώσει με τις επιλογές του ο Ούγκο Τσάβες της Βενεζουέλας, μια χώρα που σήμερα ζει σε ένα χάος.
Κι όμως όλοι αυτοί, όσο και αν ακούγεται αυτό παράδοξο, έχουν κάποια κοινά στοιχεία με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, μόνο που εδώ υπάρχει άλλο ένα σκοτεινό παρασκήνιο.
Και καταρχήν πόσοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Κιμ Γιον Ουν, που έχει σπουδάσει, με ποιους έχει συνδεθεί και σε ποιες τράπεζες έχει τις μεγάλες καταθέσεις του;
Όλα αυτά σκιαγραφούν άλλο ένα σατανικό θέατρο τρόμου που σκηνοθετεί η παγκόσμια ελίτ, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις.
Ποιος είναι λοιπόν ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, που προβάλλεται σαν ο μεγάλος εφιάλτης ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος;
Αξιοπρόσεκτο είναι ότι στις περισσότερες φωτογραφίες εμφανίζεται με την κλασσική χειρονομία, γνωστό διακριτικό των μασόνων.
Ο Κιμ Γιον Ουν σπούδασε σε ένα από τα καλύτερα κολλέγια της γερμανόφωνης Ελβετίας, γι αυτό και μιλάει απταίστως τα γερμανικά και είναι βαθύτατα γνώστης της δυτικής κουλτούρας και της δυτικής νοοτροπίας. Με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο.
Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αμερικανικά μπλογκ αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελβετία είχε μυηθεί στον τεκτονισμό και μάλιστα είναι του ανωτάτου 33ου βαθμού.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι επίσημη σφραγίδα του κράτους της Βορείου Κορέας  έχει το μασονικό σύμβολο του κεντρικού οφθαλμού.
Τα ετήσια εισοδήματά του Κιμ Γιον Ουν ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όμως είναι κατατεθειμένα σε ελβετικές και σουηδικές τράπεζες.
Εξαιτίας και μόνο αυτού του γεγονότος, η Νέα Τάξη τον έχει στο χέρι και τον χρησιμοποιεί σαν ένα πιόνι για τα σχέδιά της με την απειλή των οικονομικών κυρώσεων.
Με μια παγκόσμια προπαγανδιστική προβολή ο ίδιος και η χώρα του εμφανίζεται  σαν η μεγάλη απειλή και το μεγάλο φόβητρο ουσιαστικά για όλη την ανθρωπότητα.
Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό βίντεο, όταν ήταν στην Ελβετία τον είχαν αναλάβει οι Ιλλουμινάτι, καθώς από τότε τον προόριζαν για τον μελλοντικό του ρόλο και τον είχαν εκπαιδεύσει με κατάλληλη πλύση εγκεφάλου για να εμφανίζεται σήμερα όπως τον γνωρίζουμε.
Η ίδια η σχολή που σπούδασε στην Ελβετία είναι ένα μασονικό κέντρο εκπαίδευσης των Ιλλουμινάτι.
Ακόμα και αν όλα αυτά φαίνονται απίστευτα και μόνο το στοιχείο ότι ελέγχουν όλες τις καταθέσεις του, δείχνει από ποιους εξαρτάται και ποιοι τον κατευθύνουν.
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν είναι πραγματικότητα αυτά που ο ίδιος κηρύττει για το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας του και τις δυνατότητές του να πλήξει σε μεγάλες αποστάσεις, όπως το προβάλλουν, (σκόπιμα) τα διεθνή ΜΜΕ.
Το ότι έκανε δύο πυρηνικές δοκιμές το 2006 και το 2009, το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αποδείξει ότι έχει το τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο που ισχυρίζεται, γιατί οι δοκιμές αυτές έγιναν με απλό ουράνιο που έχει άφθονο η χώρα του.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών, ο μέγιστος αριθμός πυρηνικών πυραύλων που μπορεί να διαθέτει είναι το πολύ 19 με 21, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν για 4 πυρηνικές κεφαλές.
Δηλαδή με λίγα λόγια είναι τουλάχιστον αστείες οι απειλές του και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι παίζουν το θέατρο της απειλής του πυρηνικού ολοκαυτώματος μαζί του.
Όπως διατείνεται ένας γνωστός στρατηγικός ερευνητής, ο Jim Walch, Ερευνητικός Συνεργάτης στο Πρόγραμμα Σπουδών Ασφαλείας στο Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, (Senior Research Associate at the Massachusetts Institute of Technology’s Security Studies Program) είναι τουλάχιστον αυτοκτονία η τυχόν υλοποίηση των πυρηνικών απειλών του.
Ο ίδιος γνωρίζει ότι θα χάσει τα πάντα και τις τεράστιες εξουσίες που έχει πάνω στα εκατομμύρια των υπηκόων του που τον λατρεύουν σαν θεό.
Αλλά το επίμαχο σημείο για το οποίο γίνεται όλη αυτή η ιστορία, είναι ο τεράστιος ενεργειακός και φυσικός πλούτος της Βορείου Κορέας, ένα στοιχείο  που μας θυμίζει τις περιπτώσεις του Ιράκ, Λιβύης, Βολιβίας, και Συρίας και για αυτό οι Αμερικανοί και εδώ προσπαθούν να δημιουργήσουν συγκρουσιακές προϋποθέσεις για να ελέγξουν τη χώρα του.
Για παράδειγμα η Βόρειο Κορέα διαθέτει 216 εκατομμύρια τόνους REE, (σπάνια στοιχεία της γης), που διπλάσιες ποσότητες από ότι υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο και αυτό μεταφράζεται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό και μόνο το στοιχείο  τον είχε στοχοποιήσει και από πλευράς του Πεκίνου-Κίνας.
Εδώ μπαίνει και ο παράγοντας της Ρωσίας που επίσης ενδιαφέρεται άμεσα για αυτά τα τεράστια αποθέματα αυτού του υλικού.
Η μεγάλη σημασία αυτού του υλικού έγκειται στο ‘οτι περιέχει στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την κατασκευή οποιαδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής της σύγχρονης τεχνολογίας.
Η σημασία των REE-σπάνιων στοιχείων της γης:
Η ομάδα αυτων των στοιχείων αποτελείται από ύττριο και τα 15 στοιχεία λανθανίου (λανθάνιο, δημήτριο, πρασεοδύμιο, νεοδύμιο, προμεθιο, σαμάριο, ευρώπη, γαδολίνιο, τερβιο, δυσπρόσιο, ολμιο, έρβιο, θούλιο, υττέρμιο και λουτερίο), σκάνδιο.
Πολλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κατασκευάζονται με σπάνια στοιχεία της γης. Οι μπαταρίες αυτές είναι απαραίτητες για φορητές συσκευές, όπως φορητά λάπτοπ, κινητά, κάμερες κ.ο.κ. Τα σπάνια στοιχεία της γης παίζουν σημαντικό ρόλο στην εθνική άμυνα. Ο στρατός χρησιμοποιεί γυαλιά νυχτερινής οράσεως, ειδικός οπλισμός ακρίβειας, εξοπλισμός  επικοινωνιών, GPS εξοπλισμός, μπαταρίες και άλλα ηλεκτρονικά είδη άμυνας.
Οπότε καταλαβαίνει κανείς γιατί γίνεται όλη αυτή η ιστορία και γιατί ενδιαφέρονται τόσοι πολλοί.
Ένα σημαντικό στοιχείο στην ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου της Βορείου Κορέας είναι η Ουκρανία όσο και αν αυτό ακούγεται  παράδοξο.
Η Ουκρανία είναι άλλη μια περίπτωση τις επιπόλαιας  και ανεύθυνης πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών  να δημιουργούν ‘‘τέρατα’’   για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους και στην συνέχεια τα τέρατα αυτά να στρέφονται εναντίον τους.
Το ίδιο έγινε και με την Αλ-Καϊντα και την ISIS, που δημιούργησαν οι Αμερικανοί και  αφού έπαψαν να εξυπηρετούν τους σκοπούς τους, τους παράτησαν.  Σήμερα όμως η ISIS έχει γίνει η μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή σε όλη την Ευρώπη. Με άλλα λόγια θα τους γυρίσει μπούμεραγκ.
Στην Ουκρανία έγινε περίπου το ίδιο. Αφού οι Αμερικανοί εξέθρεψαν ένα καθεστώς ναζιστικό  στην συνέχεια το εγκατέλειψαν γιατί είχαν άλλες στρατηγικές προτεραιότητες. Το καθεστώς αυτό όμως της Ουκρανίας για να επιβιώσει   ‘‘θυμήθηκε’’ τα παλιά πυρηνικά αποθέματα  που είχαν από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.
Υπάρχει μια πόλη στην Ουκρανία, η Dnipro, η 4η σε πληθυσμό  στην χώρα με 1 εκατομμύριο κατοίκους,  η οποία στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης είχε αναπτύξει  πυρηνική τεχνολογία  κατασκευής πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές. Εδώ βρίσκεται το σημείο κουμπί της πυρηνικής συνεργασίας Ουκρανίας-Βορείου Κορέας,  φυσικά με το αζημίωτο για την Ουκρανία.
Ο Κιμ Γιον Ουν ζήτησε από τους Ουκρανούς  πληρώνοντας τους, να τον βοηθήσουν στην ανάπτυξη πυρηνικού οπλοστασίου.
Στην πρώτη φάση της συνεργασίας τους, η C.IA,  που είχε πληροφορηθεί τις εξελίξεις, κατάφερε με ηλεκτρονικές επιθέσεις Cyber-attacks  να ανακόψει αυτήν την επικίνδυνη προοπτική που διαγράφονταν από το καθεστώς της Βορείου Κορέας.
Το πόσο όμως έχουν προχωρήσει τα πράγματα στην συνεργασία Ουκρανίας Βορείου Κορέας  για την δημιουργία  πυρηνικού οπλοστασίου  από την Πιονγκγιάνγκ, παραμένει ένα θέμα θολό και εδώ βρίσκεται ο κίνδυνος  ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)