Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«ΒΙΑΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ», ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΗΣ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
ΜΑΡΟΚΟ: Έξι μωαμεθανοί έφηβοι συνελήφθησαν για άγριο βιασμό σε ένα κορίτσι με νοητική καθυστέρηση.
Πριν λίγες μέρος κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τον άγριο ομαδικό βιασμό μιας κοπέλας με πνευματική καθυστέρηση σε ένα λεωφορείο στο Μαρόκο. Σύμφωνα με μια αστυνομική δήλωση, έξι έφηβοι, ηλικίας 15-17 ετών, συνελήφθησαν μετά την επέλευση του περιστατικού στην Καζαμπλάνκα.
Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε εκτεταμένη αγανάκτηση στη χώρα. Στο βίντεο, οι έξι έφηβοι, στο λεωφορείο του Μαρόκου, θεωρούνται ότι επιτίθενται σε μια γυναίκα που κλαίει, η οποία αναμφίβολα έχει μαθησιακές δυσκολίες και γελούν καθώς την παρενοχλούν.
Το θύμα φαίνεται να ουρλιάζει, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν φαίνεται να έρχεται να την βοηθήσει ούτε ο οδηγός του λεωφορείου έτοιμος να σταματήσει.
Σύμφωνα με την εταιρεία μεταφορών M’Dina Bus, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες. Η αστυνομία δήλωσε ότι η 24χρονη γυναίκα δεν είχε υποβάλει καταγγελία πριν από την κυκλοφορία του βίντεο.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)