Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Χάκερς διέρρευσαν λίστα με μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ - Ανάμεσά τους και 7 Έλληνες

Χάκερς διέρρευσαν λίστα με μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ - Ανάμεσά τους και 7 ΈλληνεςΤα ονόματα (καθώς και άλλα προσωπικά δεδομένα) 350 μυστικών πρακτόρων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επτά Έλληνες, που φέρονται να δουλεύουν για την αμερικανική κυβέρνηση, υποστηρίζουν ότι διέρρευσαν χάκερς. 
Συγκεκριμένα, οι χάκερς δημοσιοποίησαν στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org μία λίστα με τα προσωπικά δεδομένα (ονόματα, e-mails, τηλέφωνα, διευθύνσεις) 350 προσώπων, τα οποία όπως οι ίδιοι διατείνονται, είναι μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ. Στη λίστα φαίνονται και τα στοιχεία επτά Ελλήνων. 
"Αγαπητοί φίλοι, σήμερα, χακάραμε με επιτυχία αμερικανικούς servers και
αντλήσαμε πληροφορίες για κάποιους από τους παγκόσμιους πράκτορές τους (σ.σ. των ΗΠΑ).  Βρίσκοντας κάποια ευπάθεια, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στον server οποιασδήποτε κυβέρνησης και να αντλήσει στοιχεία! Υπάρχουν 350 πράκτορες από όλον τον κόσμο που δουλεύουν για την αμερικανική κυβέρνηση. Δίνουμε ονόματα, emails, τηλέφωνα και διευθύνσεις!", γράφουν οι χάκερς. 

hackers.jpg
Screenshot από την ιστοσελίδα cyberguerrilla.org

capital.gr

1 σχόλιο:

  1. κατα εναν περιεργο ¨η τυχαιο τροπο πριν λιγα λεπτα ειχα αναρτηση για διαρροες προς την αντιπολιτευση. Το κειμενο υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)