Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Βαρκελώνη: Ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι νεκρή η Ελληνίδα από την τρομοκρατική επίθεση

Σχόλιο ιστολογίου:
η δωρεά οργάνων μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ δημοσιεύοντας αναλύσεις, βίντεο και τεκμηρίωση ότι ο εγκεφαλικός θάνατος δεν είναι θάνατος.
Λυπόμαστε που μια Ελληνίδα έπεσε θύμα της τρομοκρατίας που δημιούργησε η δύση και τώρα γεύεται τους καρπούς που έσπειρε, αλλά περισσότερο στο ότι οι συγγενείς της υπέγραψαν την θανατικής της καταδίκη δωρίζοντας εν ζωή τα όργανα της άτυχης γυναίκας.

ΗΤΑΝ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

Η Ελληνίδα το 16ο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης σε Βαρκελώνη και Καμπρίλς/ Φωτογραφία: Oriol Duran/APΤραγικός είναι ο απολογισμός από την τρομοκρατικής επίθεση στη Βαρκελώνη, με μία Ελληνίδα μητέρα να καταγράφεται ως το 16ο θύμα της επίθεσης του ISIS.
«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.
Η άτυχη 51χρονη με ελληνικές ρίζες και γερμανική υπηκόοτητα έδινε «μάχη» με την ζωή από την ημέρα της επίθεσης στη Λας Ράμπλας, ωστόσο από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κρίθηκε κλινικά νεκρή και η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της.
Η μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην Λας Ράμπλας, όταν και ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ οδηγώντας το λευκό βαν, σκόρπισε τον θάνατο.
Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που διήρκησε συνολικά οκτώ ώρες. Ωστόσο, οι γιατροί μιλούσαν για μη αναστρέψιμη κατάσταση.
Η Ελληνίδα είναι το 16ο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, πριν 10 ημέρες την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, και προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι τέσσερις εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)