Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Αντίστροφη μέτρηση: «Πόλεμος ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας έως τις 9 Σεπτεμβρίου»

Αντίστροφη μέτρηση: «Πόλεμος ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας έως τις 9 Σεπτεμβρίου»Η εκτίμηση Ιάπωνα καθηγητή που προκαλεί παγκόσμιο τρόμο - Πυρηνικός όλεθρος ενόψει - Ο Κιμ ετοιμάζει το νέο χτύπημα την ώρα που ο Τραμπ σχεδιάζει την ολοκληρωτική επίθεση

Συναγερμός σήμανε στη Βόρεια Ιαπωνία λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) την Τρίτη 29 Αυγούστου όταν η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο - Δόθηκε εντολή στους κατοίκους, μέσω τους συστήματος έκτακτης προειδοποίησης J-Alert, να αναζητήσουν καταφύγιο
Μετά από αυτό, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Τακουσόκου, Καβακάμι Τακάσι εκτιμά ότι το επόμενο χτύπημα της Β. Κορέας πολύ πιθανόν να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα ίδρυσης του Κράτους.
Το χτύπημα αυτό πρόκειται να ξεπεράσει την «κόκκινη γραμμή» των ΗΠΑ οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο αν θα δράσουν πριν ή μετά από αυτή την ημερομηνία, σύμφωνα με τον Ιάπωνα καθηγητή.
Να σημειωθεί ότι ο ιαπωνικός στρατός δεν προσπάθησε να καταρρίψει τον πύραυλο, ο οποίος τελικώς διέσχισε τον ουρανό της Ιαπωνίας και διασπάστηκε σε τρία κομμάτια πριν συντριβεί στη θάλασσα.
«Πιστεύω ότι η ημέρα επίθεσης των ΗΠΑ στη Β. Κορέα
πλησιάζει»,υπογραμμίζει ο καθηγητής.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:


«Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι»

Νωρίτερα σήμερα, οι ΗΠΑ απάντησαν με αυστηρότατη προειδοποίηση από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Ο κόσμος έλαβε καθαρά το τελευταίο μήνυμα της Βόρειας Κορέας: το καθεστώς αυτό εκδήλωσε την περιφρόνησή του προς τους γείτονές του, προς όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών και προς το μίνιμουμ των προδιαγραφών της αποδεκτής διεθνούς συμπεριφοράς», ανέφερε ο Τραμπ.
«Απειλητικές και αποσταθεροποιητικές ενέργειες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αυξάνουν την απομόνωση του βορειοκορεατικού καθεστώτος στην περιοχή και ανάμεσα σε όλα τα έθνη του κόσμου. Όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)