Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Εως 4 Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική διαβούλευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση


  • Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για τον ηλεκτρονικό διάλογο σχετικά με την Συνταγματική αναθεώρηση.
  • Σημειώνει πως αυταπόδεικτα η γνώμη των πολιτών μετράει, για το λόγο αυτό η επιλογή της συγκεκριμένης διαδικασίας στοχεύει στην κατά το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση και τη συμμετοχή όλων.
  • Τονίζει ότι για την υλοποίηση αυτού του στόχου όσοι και όσες συμμετέχουν στη διαδικασία, έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο ερωτηματολόγιο εκ των προτέρων.
  •  Υπογραμμίζει παράλληλα για άλλη μια φορά ότι η διαδικασία διαπίστευσης διασφαλίζει απολύτως τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. 


  • Σχόλιο ιστολογίου:
    στις απολυταρχικές κυβερνήσεις όπως του ΣΥΡΙΖΑ που μετάτρεψε το δημοψήφισμα όπως τους πρόσταξαν τα αφεντικά τους, ο διάλογος και οι διαβουλεύσεις είναι άνευ ουσίας.
    Το μοναδικό όπλο του Ελληνικού λαού για να αποδοθεί η δικαιοσύνη στα εγκλήματα των τελευταίων χρονών είναι το Σύνταγμα της Ελλάδας, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε ΟΧΙ στην Συνταγματική αναθεώρηση, ΝΑΙ στην εφαρμογή του Συντάγματος.
    Έφτασε η ώρα για επανάσταση, δεν θα αφήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να μας καταδικάσουν αιώνια ακόμα και  νομικά, ο φασισμός δεν θα περάσει ...
    Η επανάσταση έχει πολλές μορφές, τα όπλα δεν είναι η λύση τώρα, όλοι μέσα στην ηλεκτρονική διαβούλευση, εκφράζοντας την αντίδραση μας στις αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)