Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τύμπανα Πολέμου; Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο εναντίον της Ιαπωνίας (Pic)

Τύμπανα Πολέμου; Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο εναντίον της Ιαπωνίας (Pic)Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) την Τρίτη 29 Αυγούστου, η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο εναντίον της Ιαπωνίας, σύμφωνα με την ιαπωνική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.
Συναγερμός σήμανε στη Βόρεια Ιαπωνία όπου στάλθηκε εντολή στους κατοίκους, μέσω τους συστήματος έκτακτης προειδοποίησης J-Alert, να αναζητήσουν καταφύγιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC ο ιαπωνικός στρατός δεν προσπάθησε να καταρρίψει τον πύραυλο, ο οποίος τελικώς  διέσχισε τον ουρανό της Ιαπωνίας και διασπάστηκε σε τρία κομμάτια πριν συντριβεί στη θάλασσα.

(Το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι στα κινητά τους τηλέφωνα)
DIWK kMUEAA5CLx copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)