Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

«ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ», ΤΑΔΕ ΕΦΗ Γ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ!

Ένας από τους πολλούς «σωτήρες» αυτή της κακόμοιρης χώρας που το στόμα του δεν σταματά να μας σώζει, είναι και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.
Σε τελευταίες δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο θέμα της καύσης των νεκρών :
«Είμαι υπέρ της καύσης 100%. Δεν έχει σχέση με τη θρησκεία. Αυτά τα λένε κάτι ηλίθιοι, κάτι μητροπολίτες με μαύρες ρόμπες…». Tάδε έφη Γ.Ψαριανός, ο «αιώνιος φοιτητής» που πήρε πτυχίο 42 χρόνια μετά…

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” και αποκάλυψε πως έχει δώσει εντολή στους φίλους του να τον κάψουν και όχι να τον θάψουν, όταν πεθάνει.
Όταν φύγεις από τη ζωή, θέλεις καύση ή ταφή;
Δεν το συζητάω. Είμαι υπέρ της καύσης 100%. Δεν έχει σχέση με τη θρησκεία. Αυτά τα λένε κάτι ηλίθιοι, κάτι μητροπολίτες με μαύρες ρόμπες, κάτι σούργελα της Εκκλησίας που εναντιώνονται στην καύση των νεκρών. Μπορεί να είσαι χριστιανός ορθόδοξος και να θες να σε κάψουν. Να μη γουστάρεις να σε φάνε τα σκουλήκια, να είσαι κλειστοφοβικός, να μη θες να σε κλείσουν σε κούτα. Αυτά τα ζώα αντιμάχονται ένα πράγμα που είναι φυσικό δικαίωμα ενός ανθρώπου, να θέλει να διαχειριστεί το νεκρό σώμα του όπως αυτός γουστάρει. Θέλω να με κάψουν.
Το έχω ζητήσει από τους φίλους μου. Θα ξυπνάω τα βράδια και θα τους πατήσω κάτω, αν δεν το κάνουν. Θα γίνω βρικόλακας. Προχθές που πέθανε η Αρλέτα, έγινε εξόδιος ακολουθία στο Α΄ Νεκροταφείο με παπάδες, για να πάει στη Σόφια να αποτεφρωθεί. Δεν έχουν ακόμα διευκολύνει την Πολιτεία, που είναι εξουσία τώρα αυτά τα ρεμάλια, να γίνουν 10 αποτεφρωτήρια στην Ελλάδα. Η Εκκλησία δεν τους αφήνει, γιατί είναι πολλά τα λεφτά πάτερ, και ο «πάτερ Αλέξης» κάνει την πάπια…»
Όσοι λοιπόν είναι κατά της καύσης των νεκρών είναι…σούργελα και ηλίθιοι! Μάλιστα!
Πηγή Παραπολιτικά
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)