Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κάτι δεν πάει καλά με το ΣΥΡΙΖΑ ή τρελάθηκαν ή είναι διανοητικά ανάπηροι.

Σχόλιο ιστολογίου:
τα τζιμάνια της κυβέρνησης Τσίπρα από την μια πλευρά φορολογούν τις συνδέσεις στο διαδίκτυο και τις επικοινωνίες γενικότερα, αλλά από την άλλη πλευρά είναι τόσο γενναιόδωροι που επιδοτούν τους πρωτοετής.
Δηλαδή με το αρρωστημένο μυαλό τους ο λαός πληρώνει για να κάνουν αυτοί δωρεές, κάποιος πρέπει να τους πει ότι "Μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα δεν γίνονται".
Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις λοταρίες, μια ακόμα διεφθαρμένη ενέργεια των φασιστό-αριστερών, αντί να δώσουν χρήματα στην παιδεία - στην υγεία και στην διασφάλιση της ασφάλειας μας, θα δίνουν 12 εκατομ. Ευρώ το χρόνο σε "τυχερούς", λέτε να είναι και αυτό στημένο παιχνίδι και θα δωρίζουν 1000 ευρώ μονάχα στους 1000 συγγενείς και φίλους τους κάθε μήνα; Από το φασιστοΣΥΡΙΖΑ όλα να τα περιμένει κανείς, επειδή έχουν παντελή έλλειψη ηθικής, είναι άρρωστοι μέχρι το μεδούλι ... 
Ληστεύουν τον λαό κάθε μέρα, του αρπάζουν ότι έχει και δεν έχει, αλλά λεφτά υπάρχουν για λοταρίες και επιδοτήσεις στο ίντερνετ.

ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Ανακοίνωσαν επιδότηση ίντερνετ σε πρωτοετείς φοιτητές



Το πρόγραμμα επιδότησης ανακοινώθηκε από τους Νίκο Παππά και Κώστα Γαβρόγλου μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των βάσεων / Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Το πρόγραμμα επιδότησης ανακοινώθηκε από τους Νίκο Παππά και Κώστα Γαβρόγλου μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των
Μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοίνωσαν από κοινού ο
υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στην αίθουσα «Έλλη Παππά», του υπουργείου Παιδείας.
Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής ίντερνετ σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη. Χτες, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Παππάς ανέφερε ότι η επιδότηση των πρωτοετών θα φτάνει το 80%.

Καλή αρχή σε όλους και όλες!

«Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη» είπε ο κ. Παππάς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 
Το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, καθώς, όπως είπε, ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)