Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ


Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και την θέση της για τα ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος προχώρησαν στην έκδοση ενός βιβλίο που φέρνει αντιδράσεις.

Με τίτλο «το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες», το βιβλίο περιλαμβάνει σκηνές με δυο ομόφυλα ζευγάρια και παρουσιάζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής.


Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά.




Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7, όμως πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν σε αυτά τα μηνύματα.


Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: 

Οι γονείς των παιδιών ήταν, είναι, και θα είναι πάντα και μόνο 2… Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. Τα άλλα είναι εφευρέσεις τεράτων….

Γράφει ο Αναστάσιος Βαφειάδης 

Το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, επιβεβαιώνει με την βούλα,,, τις παρατυπίες και ανωμαλίες που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο εμάς αλλά και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ότι όλα είναι φυσιολογικά.. 

Βλέπετε θέλουν να τα χουν καλά με το σύστημα και την νέα τάξη πραγμάτων και προωθούν δήθεν το φυσιολογικό…Και μάλιστα το παρουσιάζουν ως το μεγαλύτερο βιβλίο της οικογένειας….. 

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Μπορώ να αποδεχθώ ότι εκτός από την φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχουν και παιδιά που μεγαλώνουν μόνο με την μαμά, ή μόνο με τον μπαμπά,,, λόγω καταστάσεων, ή ακόμα το ότι μεγαλώνουν με θετούς γονείς,,,, αλλά οικογένεια με 2 μαμάδες και 2 μπαμπάδες,,,, σημαίνει ανωμαλία για τους υπεύθυνους, δημιουργώντας και ψυχική διαταραχή στα παιδιά. 

Άντε να εξηγήσεις στα παιδάκια τα σχέδια που έχουν οι υποχθόνιοι για να αποχαυνώσουν το μέλλον του, χωρίς όνειρα για μια σωστή οικογένεια, χωρίς μόρφωση για να είναι πάντα υπάλληλος με 200 ευρώ το μήνα, και χωρίς πνευματική κατήχηση για να είναι αδύναμη η ψυχή του…. Δηλαδή σκλάβος μέχρι να πεθάνει…!!!

Δεν σας κρύβω την αλήθεια,, ότι θα το αγοράσω,,,, όχι για να το διαβάσω, ούτε να το διαβάσουν τα παιδιά μου,, απλά να τους δείξω πως μπορεί να γίνει στάχτη κάτι, που μπορεί να επηρεάσει την ζωή τους σε τέτοιο βαθμό που φτάνει στην ψυχική τους καταστροφή. 

Αυτό θα είναι πολύ καλό “σχολείο” για τα παιδιά μου, και σύντομα πρέπει να ακολουθήσουν κι’ άλλοι γονείς το παράδειγμα για να μάθουν τα παιδιά μας να καταστρέφουν αυτά πρώτα ότι πάει να τα καταστρέψει εκείνα….. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. Εξάλλου η βία δεν αντιμετωπίζεται με χαδάκια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρές αθώες ψυχές που στόχο έχουν την ψυχική τους καταστροφή. 

Αυτοί δεν φταίνε,, το κακό το κάνουμε εμείς και μόνο εμείς… Αν αντιδράσουν όλοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ), και βέβαια να αναλάβουν οι ίδιοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ) την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους για το συγκεκριμένο θέμα,,, και να πειστούν τα αθώα παιδιά μας ότι όλα αυτά πρόκειται για παρά φύσιν γεγονότα, τότε και μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική σύγκρουση με το κατεστημένο. 

Όσο δεν μιλάμε και ανεχόμαστε, τόσο θα σχεδιάζουν πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις τους για την πλήρη αποχαύνωση των πολιτών, την μη σωστή μόρφωση – πνεύμα – κατήχηση και συνεπώς την δημιουργία άβουλων σκλαβοπλασμάτων…

Δυστυχώς, όλα τα φυσιολογικά νοικοκυριά στην Ελλάδα, έχουν επικεντρωθεί στο να δουλεύουν ατελείωτες ώρες, όχι για να κάνουν περιουσία, ούτε για άνετη ζωή, ούτε για να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάνε,,, αλλά να πάρουν παράταση στις ρυθμίσεις των δανείων για να μην κοιμόμαστε στα παγκάκια με τα παιδιά μας,,, ενώ θα απολαμβάνουν τις περιουσίες μας οι λαθρομετανάστες που τους κρατάνε με το ζόρι στην Ελλάδα, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν.

 Αποδέχονται όλοι αμαχητί τις ανώμαλες ορέξεις των Συριζαίων και ΣΙΑ,, συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων κομμάτων που μένουν σε αδράνεια και σιγή… Δηλαδή αποδοχή και υποταγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)