Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Χιμάρα: Απειλούνται με δήμευση περιουσιών όσοι Έλληνες αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης Ράμα



Πριν από δύο ημέρες η  Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» κατήγγειλε  τη δημοτική αρχή της Χιμάρας ότι συνεχίζει να προκαλεί καθημερινά, υπηρετώντας συμφέροντα ξένα προς την κοινότητα και των δημοτών της.
 Η ανακοίνωση της 25ης Αυγούστου τονίζει ότι ο δήμαρχος Χιμάρας, Γκέργκι Γκόρο «συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, για την έγκριση του Ρυμοτομικού Σχεδίου που προβλέπει μεταξύ άλλων κατεδάφιση κτηρίων και απαλλοτρίωση περιουσιών αυτόχθονων κατοίκων. Για λόγους που
καταλαβαίνουμε αλλά και δεν καταλαβαίνουμε, ως τόπος συνεδρίασης επιλέχθηκε μία καφετέρια, 10 χλμ έξω από την πόλη της Χειμάρρας!!!»
Σήμερα, το Κόμμα της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του για ‘απόπειρα ποινικοποίησης των πολιτών της Χιμάρας με στόχο την δήμευση των περιουσιών τους'.

Το κείμενο του ΚΕΑΔ έχει ως εξής: 


 Στη συνέχεια της ύπουλης προσπάθειας υλοποίησης των δήθεν πολεοδομικών σχεδιασμών της Κυβέρνησης Ράμα, που επιζητά την νομιμοποίηση δια αποφάσεων της τοπικής αρχής στο Δήμο Χιμάρας, όπως ορίζουν οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για Ανάπτυξη, την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω. Η αστυνομία παρέμβει αθέμιτα και προσήγαγε στο Τμήμα δεκάδες πολίτες της περιοχής. Αυτές τις ώρες μάλιστα υπό την απειλή βίαιης προσαγωγής στον Αυλώνα είναι ο Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υποψήφιος του ΚΕΑΔ για το Δήμο Χιμάρας κ. Φρειδερίκος Μπελέρης. 

Για τη συνέχεια Echedoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)