Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η ΜΕΙΩΣΗ του ΧΡΕΟΥΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ο ΝΕΟΝΑΖΙ

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ
Ο Γερμανός Υπουργός των Οικονομικών έλαβε εντολή από την ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων, να ΜΗ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Από τότε κάνει πάσαν προσπάθειαν να απορρίπτει το αίτημα της Ελλάδος για μείωση του χρέους, επιμένοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει οικονομικές αλλαγές, και μεταρρυθμίσεις. (Μείωση Συντάξεων) κ.λ.π.
Για το σκοπό αυτό είναι τα Μνημόνια και οι Αξιολογήσεις.
Ο Γερμανός Υπουργός των Οικονομικών εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, και εμφανίζεται στο Γερμανικό Λαό, και στα άλλα Κράτη-Μέλη της Ε.Ε. ως αυτόνομος Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας & της Ε.Ε. ενώ έχει άλλα Σιωνιστικά αφεντικά, των οποίων είναι υπάλληλος.
Οι Μεγάλες δυνάμεις της Δύσεως, (ΗΠΑ- Γερμανία- Αγγλία-Γαλλία) κ.λ.π. χρωστούν τρισεκατομμύρια δολάρια στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και βρήκανε τη μικρή Ελλάδα να χρεοκοπήσουν, για να σωθούν οι ίδιοι, και όλα όσα κακά απορρέουν από αυτήν τη χρεοκοπία, για τον Ελληνικό Λαό.
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα, και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και την Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία.
Βρήκανε δε Ευρωπαίους πολιτικούς σαν τον Σόϊμπλε, την Μέρκελ, τον Μακρόν, τον Τους, τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί, τον Τόμσεν, τη ΓαλλοΕβραία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, και άλλους, να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Συνεργεία με τους «Έλληνες» υποτελείς προδότες πολιτικούς αποφάσισαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, και να σώσουν τις Τράπεζες της Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Τράπεζες που διέσωσαν είναι οι εξής,
1.-DEUTSCHE BANK
2.-ROTHSCHILDS OF LONDON
3.-LAZAR BROTHERS OF PARIS
4.-ISRAEL MOSES SELF OF ITALY
5.-WARBURG BROS OF HAMBURG
6.-LEHMAN BROTHERS OF N.Y. (Θυμάστε την ιστορία με τη πτώχευση της LEHMAN BROTHERS).
7.-KUHN LOEB OF N.Y.
8.-CHASE MANHATTAN OF N.Y. ( MORGAN)
9.-GOLDMAN SACHS OF N.Y.
10.-MORGAN TRUST OF N.Y.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ απέσυρε όλο το Χρυσό από τις παραπάνω Τράπεζες, και αυτές χρεοκόπησαν, και καλούνται τώρα οι Έλληνες διά της χρεοκοπίας να τις σώσουν.
Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, και των απανταχού Εθνικών Κυβερνήσεων.
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη;;;
Είναι απλώς όλοι τους Σιωνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ στη καταγωγή.
Οι λήσταρχοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας ανάγκασαν να τους αποκαλούμε «Θεσμούς».
Στην Κατοχή οι Γερμανοί (1940-1945) κατάστρεψαν την Ελλάδα, δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες, και «ούτε γάτος, ούτε ζημιά» λέει ο Λαός.
Πήραν αναγκαστικό δάνειο από τη ρημαγμένη Ελλάδα, και σαν «Μπαταχτζήδες» ανέντιμοι που είναι αρνούνται να το επιστρέψουν.
Τις Γερμανικές αποζημειώσεις, για την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα, αρνούνται να τις πληρώσουν.
Τούς δίνουμε και τα Αεροδρόμια, από πάνω……………
Όλα αυτά τα κάνουν, συνεργεία του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, για να αρπάξει το Αφεντικό τους το ΧΡΥΣΟ στις Σκουριές-Χαλκιδικής, και Οι Γερμανοί του Σόϊμπλε το Φ.Α. της Ελλάδος, για να απεξαρτοποιηθούν από τους Ρώσους.
Βρήκαν εδώ προδότες πολιτικούς, και τα κάνουν αυτά, ενώ οι ίδιοι οι Γερμανοί του Σόϊμπλε και της Μέρκελ, είναι υποτελείς και δούλοι στη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση.
Οί Γερμανοί του Σόϊμπλε από το ΝΑΖΙΣΜΟ , κατέπεσαν στο ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)