Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Προδοτικές δηλώσεις γνωστού γελωτοποιού της χώρας

Ο Άδωνις δηλώνει θαυμαστής Σαμαρά και Βενιζέλου
Ο Άδωνις δηλώνει θαυμαστής Σαμαρά και Βενιζέλου
Θαυμαστής του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε:
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς με εμπιστεύτηκε ως υπουργό στην κυβέρνησή του και ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής στη Νέα Δημοκρατία, άρα του χρωστώ προσωπική ευγνωμοσύνη.
Πέραν όμως της προσωπικής ευγνωμοσύνης, του χρωστώ ευγνωμοσύνη ως Έλληνας πολίτης γιατί έδωσε σκληρή μάχη για την Ελλάδα. Ήταν ένας από τους
εργατικότερους πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η χώρα και αν δεν τον έριχναν, τον Δεκέμβριο του 2014, η Ελλάδα θα ήταν εκτός μνημονίου, εδώ και δύο χρόνια, και θα απολάμβανε μεγάλης ευημερίας.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις Παπαδήμου και Σαμαρά, στις οποίες συμμετείχα. Λοιδορήθηκε όσο κανένας για το PSI, τη μεγαλύτερη διαγραφή ιδιωτικού χρέους στην ιστορία που χωρίς αυτήν, όπως έμαθε πια και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Καμμένος, θα ήμασταν ήδη στη δραχμή. Είχα πάντα μαζί του μία πολύ στενή συνεργασία και απήλαυσα την καθοδήγησή του σε κρίσιμα ζητήματα.
Θεωρώ και τους δύο μεγάλους πολιτικούς που η χώρα μας είχε την τύχη να τους έχει σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή. Δικαιώθηκαν παρόλο που πολεμήθηκαν όσο λίγοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)