Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Σαν είχε δίκαιο ο Κοζάνης


Ο εθνομηδενισμός δεν τηρεί πλέον κανένας πρόσχημα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Βούτσης
Δείτε και ακούστε  ανωτέρω από το 05:00 και μετά,  πώς ο πρόεδρος της «Ελληνικής» Βουλής «αριστερός» νεοταξικός εθνομηδενιστής πρόεδρος της Βουλής Βούτσης ειρωνεύεται  εν ονόματι του πρωθυπουργού του το «πατρίς Θρησκεία οικογένεια» και  προχωρούν έτσι θρασύτατα στην αποδόμηση του Ελληνικού έθνους.

Όσον αφορά τις λεκτικές μόνον αντιδράσεις του νεοταξικού Κυριάκου Μητσοτάκη , γίνονται μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους. Γιατί πίσω από τις ενέργειες του Άλεξις, βρίσκεται με την διαχρονική της πολιτική η νεοταξική ΕΕ.

Σημειώνεται και η άκρα σιωπή του νεοταξικού αρχιεπισκόπου Αθηνών που ούτε για την Θρησκεία ενδιαφέρεται πλέον
Θυμίζω ακόμα τις δηλώσεις του κληθέντα σε απολογία από τον κατοχικό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Μητροπολίτου Κοζάνης,  για την κατοχική Βουλή

Παρατηρώ επίσης πρόχειρα ότι έχουμε δύο ειδών νεοταξικούς λαϊκιστές. 
Πρώτα τους ψευτοδεξιούς νεοταξικούς και ψευτοφιλάνθρωπους εθνομηδενιστές «της» δήθεν ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Που ενθυμούμενος τα άπειρα μικρά μαγαζιά στη Νέα Υόρκη όταν την είχα επισκεφθεί,  παρατηρώ ότι ως πειθήνια κατοχικά όργανα, χάριν των πολυεθνικών τους, ποσώς ενδιαφέρονται για το ήδη κλείσιμο 500.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της ραχοκοκαλιάς της Ελληνικής οικονομίας

Έχουμε και τους ψευτοαριστερούς ψευτοφιλάνθρωπους εθνομηδενιστές «δημοκράτες» νεοταξικούς της ψηφοθηρικής ισότητας.  Οι τελευταίοι σκοπεύουν για ψηφοθηρία να καταργήσουν και κάθε μορφή βραβείου αριστείας.
Δείτε:
«Καρφί» Μπαμπινιώτη στην κυβέρνηση: Μην μπερδεύετε την αριστεία με την ισότητα

Έχουμε επίσης  τους «σιωπηλούς» για τα συμβαίνοντα διεθνιστές μας «πατριώτες», που θα σώσουν το Ελλαδιστάν, όπως  μας λένε, μόνον οικονομικά!!!
Όλοι αυτοί, νεοταξικοί παγκοσμιοποιημένοι ή διεθνιστές εθνομηδενιστές, οδηγούν τον Ελληνισμό σε αφανισμό

Με τον  εθνομηδενισμό,  από το 4% του ΣΥΡΙΖΑ, των Βούτση, Σίας και Τασίας, των Λιάκων,  των θα την λένε Μακεδονία Γαμβόγλου και του Τσακαλωτάκου, και όλης αυτής της εθνομηδενιστικής νεοταξικής κουστωδίας των όλοι μαζί.

Που μαζί με την ψηφοθηρία του νεοταξικού συντρόφου τους Κυριάκου του Εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτ αποτελειώνουν την Ελλάδα.

Με επικεφαλής τους «αντιπάλους» Καμμένο των Χοτ Σποτς των νησιών «του» και Μουζάλα της ΣκοπιανοΜακεδονίας.

Με ένα βωβό νεοταξικό αρχιεπίσκοπο και ένα επίορκο πρόεδρο δημοκρατίας.

Σαν είχε δίκαιο ο Κοζάνης
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

  1. Το αριστερός γιατί το βάζετε εντός εισαγωγικών;Αφού είναι βέρος αριστερός.Είναι ο ορισμός του αριστερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)