Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Απαράδεκτος! ο Ευκλ. Τσακαλώτος στο πλευρό του Α. Γεωργίου. “Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”. Έγκυρα τα στατιστικά στοιχεία.



ΤσακαλώτοςΉσσον διαδικαστικό ζήτημα η καταδίκη του Α. Γεωργίου, λέει ο Τσακαλώτος, παραμορφώνοντας πλήρως τις ευρύτατες συνέπειες της καταδικαστικής απόφασης εναντίον του Α. Γεωργίου.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με απαράδεκτες δηλώσεις του στην Γερμανική εφημερίδα Die Zeit βγάζει “λάδι” στην ουσία τον Ανδρέα Γεωργίου, αξιολογεί ως έγκυρα τα στατιστικά στοιχεία του πρώην διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ και επιβεβαιώνει, έτσι, το γνωστό γνωμικό “Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.
Συγκεκριμένα και προκλητικά ο Ευκλ. Τσακαλώτος, συντασσόμενος με όλα τα κατεστημένα κέντρα της ΕΕ, δήλωσε πως “η ποιότητα των στατιστικών στοιχείων του προγράμματος δεν αμφισβητείται από κανένα και επ΄ ουδενί από την ελληνική κυβέρνηση”, αναγορεύοντας, έτσι, ως αξιόπιστα τα στατιστικά στοιχεία του Α. Γεωργίου και καλύπτοντας πλήρως τις λαθροχειρίες του, που τότε κατάγγελνε στεντόρεια σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του στη Βουλή, Παναγ. Λαφαζάνης.
Ακόμα χειρότερα, ο Ευκλ. Τσακαλώτος διαστρεβλώνει πλήρως και συνειδητά το νόημα της δικαστικής απόφασης με την καταδίκη του Α. Γεωργίου, χαρακτηρίζοντάς την “ήσσονος σημασίας” και ψευδέστατα ισχυρίζεται ότι δεν συνδέεται με “ανάμιξη του Α. Γεωργίου στην κατάρτιση των στατιστικών στοιχείων.
Συγκεκριμένα ο Ευκλ. Τσακαλώτος δήλωσε στην Die Zeit: “Θα ήταν απρεπές ο υπουργός Οικονομικών να σχολιάσει μια δικαστική απόφαση και σε κάθε περίπτωση η ετυμηγορία σε βάρος του κ. Γεωργίου δεν αφορούσε την κατηγορία της ανάρμοστης ανάμιξης (στην κατάρτιση) των στατιστικών στοιχείων αλλά σε ένα ήσσον ζήτημα το οποίο αφορούσε τη διαδικασία.
Ενημερώνουμε, λοιπόν, τον “αμελέστατο” Υπουργό Οικονομικών ότι ο Α. Γεωργίουκαταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλακή από την Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι μεταβίβασε με παράνομες διαδικασίες τα ελληνικά στατιστικά δεδομένα στην Eurostatμην τηρώντας την εκ του νόμου υποχρέωση του να ενημερώσει επ’ αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ και τα αρμόδια όργανα.
Η παράνομη αυτή παράλειψη του Α. Γεωργίου δεν είναι καθόλου διαδικαστικό ζήτημα, όπως παραπλανητικά λέει ο Τσακαλώτος για να ρίξει στα μαλακά και να βγάλει “λάδι” τον Α. Γεωργίου.
Αντίθετα, η παράλειψη αυτή είναι πολύ ουσιαστική, διότι υποκρύπτει δόλο και συγκεκριμένα, εσκεμμένη παράκαμψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ και των συλλογικών διαδικασιών, ώστε ο Α. Γεωργίου να μπορέσει να υποβάλλει χωρίς κανένα έλεγχο, αυθαίρετα και κατά το δοκούν τα στατιστικά στοιχεία της αρεσκείας του και στη συγκεκριμένη περίπτωση φουσκωμένα, ώστε να επιβαρυνθεί η θέση και η εικόνα της χώρας στα ευρωπαϊκά όργανα.
Προφανώς, από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν έλειπε η ενημέρωση και η ευρύτερη διάσταση της καταδίκης του Α. Γεωργίου.
Ο Ευκλ. Τσακαλώτος, όμως και η κυβέρνηση Τσίπρα έχουν γίνει μέρος του γενικότερου βρώμικου παιχνιδιού σε βάρος της χώρας μας.
Η αθέμιτη στήριξη του Ευκλ. Τσακαλώτου και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης Τσίπρα προς τον Α. Γεωργίου, σε πλήρη και αγαστή συναίνεση με τη ΝΔ, με την οποία συντηρείται μια τεχνητή ένταση για αποπροσανατολισμό, είναι μια απόλυτα συνειδητή πολιτική επιλογή.
Η λύσσα των ευρωπαϊκών κέντρων και του εγχώριου κατεστημένου να αθωώσουν τον Α. Γεωργίου δεν αφορά απλά και μόνο το πρόσωπό του.
Όλοι αυτοί και η κυβέρνηση Τσίπρα, ξέρουν καλά ότι η καταδίκη Γεωργίου τινάζει εκ των πραγμάτων στον αέρα τα στατιστικά δεδομένα πάνω στα οποία στηρίχθηκε η επίθεση κατά της χώρας μας και τα μνημόνια. Επομένως, η καταδίκη Γεωργίου, βάζοντας φουρνέλο στα ίδια τα μνημόνια, εκθέτει και καταδικάζει όλους όσους τα ψήφισαν, τα εφάρμοσαν και τα διαιωνίζουν, με λίγα λόγια όλη την μνημονιακή πολιτική τάξη της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Τσίπρα, Τσακαλώτου και Σια.
Όπως με την υπόθεση Γεωργίου και την καταδίκη του παίζει το κεφάλι του όλο το βρώμικο ευρωπαϊκό κατεστημένο από τον Juncker έως τον Schäuble!
Η Iskra θα συνεχίσει να μάχεται απτόητη στην πρώτη γραμμή για μια υπόθεση που αφορά το μέλλον της χώρας.
Αν καταφέρουν να αθωώσουν τον Γεωργίου, θα έχουν καταδικάσει αμετάκλητα τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)