Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΛΑΘΡΟ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΛΑΘΡΟ ΘΥΜΑΤΑ… ΛΑΓΝΕΙΑΣ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Καταπληκτικές αποκαλύψεις σχετικά με τους παράνομους μετανάστες από εμπόλεμες χώρες όπως η Συρία, έρχονται στη δημοσιότητα δίνοντας μια άλλη καινούργια και μέχρι τώρα άγνωστη διάσταση στο υποτιθέμενο δράμα τους.
Όπως αναφέρεται, υπάρχουν «κάποιοι» στην Αυστρία που όχι μόνο δυσανασχετούν και αντιδρούν στην εισροή των παράνομων μεταναστών, αλλά αντίθετα σπεύδουν να… επωφεληθούν με ένα «ειδικό» τρόπο.
Και εδώ έχομε το μεγάλο όργιο. Γυναίκες της Αυστρίας γύρω στα 40 με 50 ετών που όπως φαίνεται δεν ικανοποιούνται από τις εγχώριες σεξουαλικές «δυνάμεις», καταφεύγουν στους παράνομους μετανάστες που είναι πρόθυμοι να τις ικανοποιήσουν προσδοκώντας το οικονομικό κέρδος.
Δηλαδή με λίγα λόγια ένα ιδιαίτερο είδος πορνείας. Ακόμα και ομοφυλόφιλοι δεν
χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρόθυμη σεξουαλική ικανοποίηση από τους παράνομους μετανάστες.
Η κατάσταση έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο ώστε, όπως αναφέρεται, οι ίδιοι παράνομοι μετανάστες που στην αρχή ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους για να κερδίσουν χρήμα και παραμονή, άρχισαν τελευταία να δυσανασχετούν γιατί φαίνεται το πράγμα δεν πάει άλλο και κάπου οι λυσσαλέες λάγνες τους έχουν «στερέψει».
Η ιστορία αυτή αποκαλύφτηκε όταν οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες σε έρευνα που έκαναν Αυστριακοί δημοσιογράφο για το πρόβλημα αυτό, άρχισαν αν παραπονιούνται ότι δεν αντέχουν άλλο να ικανοποιούν μέχρι και… 5 φορές την ημέρα τις απαιτήσεις της εγχώριας γυναικείας λαγνείας.
Ιδού λοιπόν πως στην περίπτωση αυτή «λύθηκε» το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)