Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οδηγός εντοπισμού διεφθαρμένων υπαλλήλων


Η Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης γράφει για το πώς μπορούμε να εντοπίσουμε, από την εργασιακη και όχι μόνο συμπεριφορά, τους διεφθαρμένους υπαλλήλους

Θα εκπλαγείτε όταν τον «ενεργοποιήσετε » . Άτομα υπεράνω υποψίας , δίπλα σας , θα δείτε να πληρούν τις ισχυρές ενδείξεις , ενός διεφθαρμένου , ύπουλου και επικίνδυνου ατόμου.

Η υψηλή διαφθορά που αφορά επιχειρηματίες και πολιτικούς ως επί το πλείστον, μπορεί κάπως να αντιμετωπιστεί από την «λαϊκή ετυμηγορία »

Η συστημική όμως , που αφορά τα δομικά στοιχεία ενός οργανισμούς, είναι καταστροφική για το κράτος . Ο απόλυτος εχθρός της ευημερίας , κάθε ανθρώπινης κοινωνίας .

Στις δομές αυτές κυριαρχούν και ελέγχουν άτομα διεφθαρμένα στην ψυχή και στο μυαλό . Άτομα επικίνδυνα όπως το φίδι στην κούνια ενός μωρού , άτομα που έχουν κάνει θεό τους το χρήμα . Ο Πόνος του άλλου , το δράμα , η θλίψη , η καταστροφή κ.α , δεν είναι γι αυτούς τίποτα άλλο πέρα από ευκαιρίες για να βγάλουν χρήμα . Φανταστείτε τα υπόλοιπα

Θα τους δείτε λοιπόν.

1- Να μην παίρνουν άδειες ( σπάνια ή σχεδόν ποτέ ) προκειμένου να μην χάσουν τον έλεγχο εκεί που θέλουν . Σαββατοκύριακα , αργίες απογεύματα και στα ρεπό τους ακόμα , είναι εκεί , στο ¨μέλι¨


2- Δεν αφήνουν παράλληλα , κανέναν στο ποδάρι τους ενώ , προσπαθούν να ενημερώνονται πρώτοι για τ αποτελέσματα πχ ελέγχων και επιχειρήσεων .

3- Να έρχονται πρώτοι και να φεύγουν τελευταίοι από την εργασία τους , πάλι χωρίς λόγο.

4- Να μεταφέρουν σε κατώτερους , έγγραφες εντολές προϊσταμένων τους με την ένδειξη ¨ κατ εντολή ή με εντολή ¨ και υπογραφή της γραμματείας , όχι του ίδιου του προϊσταμένου .

5- Να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους και τα γραφεία της υπηρεσίας ( σε σφραγίδες , ατομικά έγγραφα κ.ά )

6- Να γυροφέρνουν και να πρωταγωνιστούν ¨συγκεκαλυμμένα ¨ σε ότι μπορεί να αφορά κίνηση χρημάτων , από δαπάνες και προϋπολογισμούς , έως κυλικεία , λέσχες και ελέγχους κατ/των υγειονομικού ενδιαφέροντος .

7- Συνήθως προωθούν δικά τους άτομα ( υφιστάμενα ) που έχουν εντρυφήσει στην διαφθορά και αυτά π.χ σε νέες υπηρεσίες ή σε ελέγχους και αποστολές .

8- Ξέρουν όλες τις ροές χρημάτων της υπηρεσίας και όλη την σχετική και πρόσφατη νομοθεσία άριστα

9- Έχουν χρόνια τους ίδιους , λίγους συνεργάτες . χαμηλονοήμονες συνήθως συναδέλφους τους ή της απόλυτης υποταγής άτομα , που φοβούνται και την σκιά τους. Συνήθως προτιμούν και γυναικείο πληθυσμό δίπλα τους τον οποίο έχουν ως «προστασία ».. ένα χρειαστεί. Πως ; λένε π.χ στους προϊσταμένους ότι ο Χ που θέλουν να απομακρύνουν ¨ενοχλεί ¨ την Ψ που έχει στην γραμματεία . Το κανονίζουν να συμβεί σκόπιμα .

10- Να σπιλώνουν συστηματικά στους προϊσταμένους τους άλλα άτομα , από τα οποία θεωρούν ότι κινδυνεύουν ή θα κινδυνεύσουν

11- Με την άφιξη του νέου προϊσταμένου , να δείχνουν «αναντικατάστατοι » , πρόθυμοι και διατεθειμένοι να εκτελέσουν ότι τους πει . Τις πρώτες ημέρες σχολνάνε αργά το απόγευμα

12- Έχουν την ικανότητα να προκαλούν την απόφαση προϊσταμένων τους , γιαυτό ακριβώς που θέλουν να κάνουν

13- Δεν αφήνουν ίχνη , δεν υπογράφουν ποτέ οι ίδιοι , δεν βρίσκονται εκεί που θα δημιουργηθεί το πρόβλημα , αποφεύγουν να αναφέρεται το όνομα τους σε δικαστικά έγγραφα , δεν δίνουν καταθέσεις κ.α

14- Σπεύδουν να υλοποιούν τις διαταγές περί καταστροφή εγγράφων λόγω παλαιότητας , ενώ , τους διακατέχει μια προχειρότητα και μια αταξία στα έγγραφα.

15- Έχουν δυσδιάκριτο γραφικό χαρακτήρα , και τα γραφόμενά τους ( όταν γράφουν εντολές ή διαταγές ) έχουν διπλή ή τριπλή ερμηνεία .

16- Είναι καλοσυνάτοι , πρόθυμοι , φιλικοί και εξυπηρετικοί με άτομα που έχουν διασυνδέσεις με πολιτικούς , όταν , δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν ή για να τους χρησιμοποιήσουν όταν χρειαστεί για να ¨βγουν καθαροί ¨

Τα ανωτέρω , είναι ένα μέρος της λίστας που έχουμε επεξεργαστεί . Είναι όμως αρκετά για να εστιάσετε εύκολα στα άτομα αυτά , προκειμένου να φτάσετε προσεκτικά σε αποδείξεις εναντίων τους .

Προσοχή όμως μέχρι τότε ,εάν σας αντιληφθούν , κινδυνεύετε .

Οι αποδείξεις είναι το α και το ω προκειμένου να μη παρεξηγήσουμε άτομα που πραγματικά δίνουν των ψυχή τους στην υπηρεσία και είναι αυτοί που την κρατούν όρθια .

Σε κάθε περίπτωση πάντως , εδώ είμαστε

Το κυνήγι διεφθαρμένων είναι το αγαπημένο χόμπι μας !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( η δική σας ομάδα )

οmada.h.policing@gmail.com



aegeanhawk.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)