Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος μίλησε για... γκιαούρηδες.

Το δικαίωμά του, να χρησιμοποιεί τον προσβλητικό χαρακτηρισμό “γκιαούρηδες” διεκδίκησε μιλώντας σε εκδήλωση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο Νουμάν Κουρτουλμούς, διευκρίνισε πάντως ότι με τον όρο “γκιαούρης” δεν εννοεί τους μη μουσουλμανικούς πληθυσμούς αλλά στους
“δυνάστες, τους τυράννους, τους ιμπεριαλιστές”.

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, σημείωσε ακόμα πως “Δεν έχουμε βλέψεις για τα εδάφη των άλλων, αλλά ο ορίζοντας της νέας Τουρκίας δεν αποτελείται μόνο από τα εδάφη της, αλλά είναι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στην καρδιά μας”. Η δήλωση του βέβαια παραπέμπει στις προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί “συνόρων της καρδιάς μας”.

Όσο για το πως βλέπει την Τουρκία, σημείωσε “Αφού συμφιλιωθεί κανείς με την ιστορία και τον πολιτισμό του, δεν μπαίνει στον ζυγό μιας χώρας ιμπεριαλιστικής. Δεν μπαίνεις υπό την σκιά τους. Για αυτό αντισταθήκαμε στο Τσανάκαλε (Δαρδανέλλια). Γι' αυτό στον απελευθερωτικό πόλεμο δεν πιαστήκαμε αιχμάλωτοι. Δεν γονατίζουμε μπροστά σε κανέναν άλλον, πέραν του Αλλάχ”.

  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)