Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χαρίζει επίσημα τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς.

Σχόλιο ιστολογίου:
θυμόμαστε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Τσίπρα σχετικά με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όταν ήταν αντιπολίτευση, ενώ τώρα ο ίδιος χαρίζει στους Ιταλούς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως χάρισε στους Κινέζους τον ΟΛΠ, όπως χάρισε στους Γερμανούς τα αεροδρόμια μας. 
Όλα αυτά με την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων κομμάτων αλλά και του λαού που ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για όλα αυτά. 
Η συνενοχή μας σε όλο αυτό το πανηγύρι ξεπουλήματος της περιουσίας του λαού είναι τεράστια, θα είμαστε καταραμένοι από τις επόμενες γενιές.
Από την άλλη πλευρά σκεφτόμαστε για ποιο Ελληνικό λαό διατηρούμε αυτό το ιστολόγιο; Για ένα λαό που πρώτα από όλα είναι το ίδιο του το ΕΓΩ και αδιαφορεί για ότι συμβαίνει γύρω του. Φαίνεται ότι είμαστε άξιοι για όσα βιώνουμε, είμαστε άξιοι να μας κυβερνούν φασίστες αριστεροί και Σοσια-λιστές (του ΠΑΣΟΚ) δίνοντας έμφαση στο ληστές ... 

Υπεγράφη έναντι 45 εκατ. ευρώ η συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Ferrovie

Έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατομμυρίων ευρώ υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους ιταλικούς σιδηροδρόμους Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A.
Το "πράσινο φως" της συμφωνίας δόθηκε στην αρχή της εβδομάδας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Τη σύμβαση πώλησης υπέγραψαν σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Αντώνης Λεούσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrovie dello Stato Italiane Group, Renato Mazzoncini.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων των αρμόδιων ευρωπαϊκών αρχών, ενώ εκκρεμεί το κλείσιμο του φακέλου κρατικών ενισχύσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το χρέος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς
τον ΟΣΕ, ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Αντώνης Λεούσης, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν με το Ταμείο για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά από σχεδόν 4 χρόνια, δήλωσε: «Η Ferrovie dello Stato Italiane Group αναλαμβάνει μια μεγάλη δέσμευση: να ενισχύσει και να αναπτύξει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, δημιουργώντας ένα σημαντικό πάροχο σιδηροδρομικών υπηρεσιών».
Στην τελετή της υπογραφής παρέστη και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Παναγιώτη Θεοχάρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Φίλιππο Τσαλίδη.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)