Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αλβανός Δημοσιογράφος: 12.000 Αλβανοί υπηρετούν στον ελληνικό στρατό

Αλβανός Δημοσιογράφος: 12.000 Αλβανοί υπηρετούν στον ελληνικό στρατόΣτον ελληνικό στρατό, σε σύνολο 86.000 στρατιωτών, υπηρετούν περίπου 12.000 νεοσύλλεκτοι κληρωτοί αλβανικής καταγωγής.
Αυτό ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα Ρόμπερτ Γκόρο στην εκπομπή «Οπίνιον» της τηλεόρασης των Τιράνων TV Klan.
«Οι Αλβανοί που δεν έχουν τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση και έχουν καταταγεί για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στο στρατό της Ελλάδας, είναι περίπου 12 χιλιάδες, οι οποίοι ζούνε στην Ελλάδα και βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του ελληνικού στρατού. Οι στρατιώτες που σχημάτισαν με τα χέρια τους το έμβλημα της αλβανικής σημαίας ήταν μέλη της φρουράς της Δημοκρατίας της
Ελλάδας», δήλωσε ο Γκόρο.
Οι φωτογραφίες των νεαρών Αλβανών, ως Έλληνες στρατιώτες, ελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος για να επιβεβαιώσουν το φρόνημα και την εθνικότητά τους, αφού είχαν ως φόντο τη Μεγάλη Αλβανία, όπως διατείνονται τα ελληνικά ΜΜΕ, σημειώνει η τηλεόραση Sitel των Σκοπίων.
Η είδηση όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι «μικρή» κι εάν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αποτελεί μέγιστο θέμα που οφείλει να το γνωρίζει ο ελληνικός λαός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)