Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Στους δρόμους τα πρώτα τρακτέρ - Οι αγρότες της Ημαθίας σέρνουν το χορό των κινητοποιήσεων

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα τα πρώτα τρακτέρ, με τους αγρότες της Ημαθίας να ξεκινούν το χορό των κινητοποιήσεων με προσυγκεντρώσεις στη διασταύρωση της Κουλούρας και σε κομβικά σημεία έξω από τη Βέροια.
«Βγάζουμε τα τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας. Θα έρθουν συνάδελφοι από όλα τα χωριά της Ημαθίας. Θα ξεκινήσουμε από εκεί με κατεύθυνση την οδό Φόρου, έξω από την πόλη της Βέροιας. Από εκεί θα πάμε με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στην κεντρική πλατεία της πόλης», ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Αγροτικού
Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και μέλος συντονιστικής επιτροπής αγώνα, Τάσος Χαλκίδης. «Ξεκινάμε κινητοποιήσεις για τις δύσκολες μέρες που έρχονται για την αγροτιά. Δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με αυτη τη φορολογία και με τα έξοδα, είναι θέμα επιβίωσης» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αγροτών στην Ημαθία, τους αγρότες θα περιμένουν στην κεντρική πλατεία της Βέροιας, στις 11:00 π.μ. όλοι οι φορείς της πόλης. «Ολοι οι φορείς, οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, βρίσκονται στο πλευρό μας. Είναι μία συγκέντρωση που συμμετέχει όλη η πόλη» υπογράμμισε ο κ. Χαλκίδης.

Μετά τη συγκέντρωση στην πόλη θα επιστρέψουν στη διασταύρωση της Κουλούρας όπου θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα καθώς οι περισσότεροι αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία θα συμμετέχουν σε γενικές συνελεύσεις τις οποίες έχουν προγραμματίσει για αύριο Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, ύστερα από απόφαση που έλαβαν μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, στην Κατερίνη.

koutipandoras.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)