Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Γερμανία έτρεξε τρομοκρατημένη να προσκυνήσει τον Τραμπ – Τέλος οι «μαγκιές»

Η Γερμανία έτρεξε τρομοκρατημένη να προσκυνήσει τον Τραμπ – Τέλος οι «μαγκιές»Η Γερμανία θα τείνει χείρα φιλίας στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα την Παρασκευή, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια στις ευρωατλαντικές σχέσεις, δήλωσε σύμβουλος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Κρίστοφ Χέουσγκεν, συνεργάτης της επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, σημείωσε ακόμη, μιλώντας σε βουλευτές της κεντροδεξιάς Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης (CDU), ότι η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες διεθνείς πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Ανακοίνωσε δε ότι η χώρα του θα αυξήσει τις δαπάνες για το NATO, ώστε να φθάσουν στο επιθυμητό 2% επί του ΑΕΠ.

Η κ. Μέρκελ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι υπάρχουν επαφές με τις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνάντησης των G20, των οποίων η Γερμανία προεδρεύει για το 2017.
Η «πανίσχυρη» Γερμανία μόλις ο Τραμπ της έστειλε τελεσίγραφο [διαβάστε εδώ] έτρεξε αμέσως να προσφέρει γη και ύδωρ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)