Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! (βίντεο)

Σχόλιο ιστολογίου:
υπάρχουν ηγέτες και υπάρχουν και κλανιά ηγέτες, προδότες όπως το ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι 300 της Βουλής, όπου όλοι τους κατά την αναφορά του Μεϊμαράκη συνεργάστηκαν για να κάνουν το αποτέλεσμα της μοναδικής Δημοκρατικής διαδικασίας του δημοψηφίσματος από ΟΧΙ σε ΝΑΙ.
Συγκρίνονται τα πολιτικά βοθρολύματα της χώρας με ηγέτες όπως ο Άσαντ;


obamaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε από μια γερμανική ιστοσελίδα, δείχνει τον μαρτυρικό για πολλούς πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, ο οποίος από το 2011 έχει δεχτεί την λυσσαλέα επίθεση των ισλαμιστών δολοφόνων αλλά και όλης της νεοταξικής Δύσης που είχε μανιάσει για να τον εξοντώσει, να… οδηγεί
μόνος του στους κεντρικούς δρόμους της Δαμασκού.
bashar
Αυτός ο ηγέτης δεν διστάζει εν μέσω φρικτών πολεμικών συγκρούσεων στην χώρα του και ενώ η ζωή του είναι σε μόνιμη απειλή, να κυκλοφορεί μόνος του, χωρίς σωματοφυλακές, όταν οι άλλοι ηγέτες στην Δύση έχουν δεκάδες ειδικούς  «φουσκωτούς» για να τους φυλάγουν.

Μήπως κάποιοι… ζηλεύουν ???




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)