Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο Τραμπ καταγγέλλει τον Ομπάμα για τους χριστιανούς της Συρίας!

Του Γιώργου Θεοχάρη

Σε απίστευτες καταγγελίες για διακρίσεις σε βάρος των χριστιανών της Συρίας προέβη ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ,σε συνέντευξη που παραχώρησε σε χριστιανικό τηλεοπτικό δίκτυο και η οποία αναμένεται να μεταδοθεί την Κυριακή.


Στη συνέντευξη αυτήν δήλωσε τα εξής απίστευτα, αλλά αληθινά:
«Αν ήσουν μπορούσες να γίνεις δεκτός στην χώρα, αλλά αν ήσουν χριστιανός ήταν σχεδόν αδύνατο και αυτό ήταν τόσο άδικο, καθώς ενώ όλοι ήταν καταδιωκόμενοι για να είμαστε ειλικρινείς, αποκεφάλιζαν περισσότερο χριστιανούς»!
Οι δηλώσεις αυτές του επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο για τις μυστικές Οδηγίες για τον αποκλεισμό των χριστιανικής καταγωγής Αμερικανών (με προέλευση από τη Μέση Ανατολή) από διαγωνισμούς για την πρόσληψη σε σχετικές κρατικές θέσεις των ΗΠΑ και την πρόσληψη αποκλειστικά μουσουλμάνων.


Οι ίδιες δηλώσεις επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία του Pew Research Centre, τα οποία δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο, βάσει των οποίων (εάν ασφαλώς είναι έγκυρα και δεν έχουν αλλοιωθεί) οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που εισήλθαν στις σε χρονικό διάστημα 12 μηνών είναι περισσότεροι (38.901), από τους χριστιανούς (37.521), παρότι οι χριστιανοί δεν ήταν καθόλου ύποπτοι για τρομοκρατία.
Ο κ. Τραμπ αναμένεται να υπογράψει σήμερα σήμερα εκτελεστικό διάταγμα για την προσωρινή διακοπή εισόδου στις ΗΠΑ προσφύγων που προέρχονται από χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Επιπλέον οι αιτήσεις Σύρων χριστιανών για χορήγηση καθεστώτος πρόσφυγα στις ΗΠΑ θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά το ίδιο διάστημα το Βήμα Ορθοδοξίας έγινε αποδέκτης καταγγελιών για διακρίσεις εις βάρος χριστιανών κατά τη χορήγηση βίζας από το Προξενείο των ΗΠΑ.

vimaorthodoxias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)