Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Εξαγορά της ελευθερίας μας με πόντους και κληρώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

Σχόλιο ιστολογίου:
Είναι 6 χρόνια που προσπαθούν να μας επιβάλλουν την κάρτα πολίτη, την φοροκάρτα, τις τραπεζικές κάρτες και κάθε ηλεκτρονική κάρτα που θα καταγράφει τις κινήσεις μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το κατεστημένο των προηγούμενων κυβερνήσεων και προχωρά στον τζόγο με την μορφή κληρώσεων, που όμως θα τον πληρώνει ολόκληρος ο λαός, αφού το κόστος θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτό δεν είναι θράσος αλλά εγκληματική απάτη εις βάρους του Ελληνικού λαού. Φυσικά όσο τους κοιτάμε και απορούμε που θα φτάσουν, ένα είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουν όριο ακόμα και ο πάτος δεν τους σταματά, αφού μέχρι σήμερα τον έχουν ξεπεράσει.
Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα θα δούμε από την φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; 
Σε τι λαό νομίζει ότι απευθύνεται; 

Πόντοι για εκπτώσεις στις συναλλαγές και συμμετοχή στη λοταρία για τις αγορές με πλαστικό χρήμα

PLASTIC MONEY

Πόντους θα συλλέγουν οι φορολογούμενοι μέσω των αγορών με πλαστικό χρήμα οι οποίοι θα αντιστοιχούν σε έκπτωση από τον λογαριασμό τους ή σε κέρδος για τις επόμενες αγορές τους. Επίσης μέσω των αποδείξεων που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές αυτές θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες κληρώσεις που θα διενεργεί το υπουργείο Οικονομικών.

Στο επιτελείο της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου
επεξεργάζονται τις πτυχές της απόφασης για την συμμετοχή των αποδείξεων από αγορές με πλαστικό χρήμα στην λοταρία που θα διενεργείται βάση των διατάξεων του νέου νόμου. Στην απόφαση θα προβλέπονται και επιπλέον κίνητρα ανάλογα με αυτά που εφαρμόζουν ήδη οι τράπεζες στα προγράμματα αγορών μέσω των καρτών τους όπως εκπτώσεις κα
Η Κατερίνα Παπανάτσιου με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ανέφερε ότι η σχετική απόφαση πρόκειται να εκδοθεί ως το τέλος Μαρτίου. Ωστόσο οι φορολογούμενοι για τις δαπάνες που πραγματοποιούν ήδη από τις αρχές του έτους μέσω καρτών θα λάβουν μέρος στις κληρώσεις που θα διενεργηθούν μετά την έκδοση της απόφασης. Ήδη στον κρατικό προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί κονδύλια ύψους 12 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν για την κάλυψη του κόστους της λοταρίας που έχει ως στόχο την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

huffingtonpost.gr