Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ όλους σε ΔΙΚΕΣ για τα Πολιτικά Ψέμματα

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 618 25.01.2016

 

Ο σπουδαίος στοχαστής και καθηγητής του Παρισιού Νίκος Πουλαντζάς, που έφυγε με πολύ θλιβερό τρόπο, απογοητευμένος αφού οριστικοποιήθηκε πως μετά τον αγώνα κατάχτησης της εξουσίας για την εφαρμογή των ευγενών στόχων και ιδεωδών υπέρ του λαού, οι εκλεγόμενοι στην εξουσία μεταβάλλονται μόνο σε χρήστες της, και ότι αυτό είναι αυτοεπαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν αλλάζει.
Αν ζούσε, θα αγωνιζόταν για ανατροπή του νέου αυτοεπαναλαμβανόμενου μοτίβου που δεν αλλάζει αν δεν δικαστούν οι ψεύτες για τις ψευδείς υποσχέσεις τους, και, όχι γιατί ξέχασαν τα ιδεώδη από την μαγεία της χρήσης της εξουσίας, αφού είχαν κρυφούς τους αληθινούς στόχους τους.
Για κρυφά προσχεδιασμένες εφαρμογές φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο, με μπροστάρη την δόξα και τον ηγεμονισμό, πως διαγωνίζονται όχι για τα ιδεώδη της πολιτικής, την ασφάλεια και την ευημερία του Ελληνικού λαού, οι 300 κάθε φορά στην Ελλάδα, μάλλον και τον αφροδισιασμό που παρέχει η χρήση της εξουσίας και πιθανόν για το χρήμα μετά, αφού χωρίς δόξα δεν έχεις πιθανότητα χρήματος.
Πιθανοί λόγοι είναι οι χυδαίες στρατοκρατικές απειλές και κατά της ζωής των πολιτικών μας ή και ότι με κόλπο τα άφθονα δανεικά χωρίς προϋποθέσεις που έσπειρε από τον ουρανό η Ε.Ε. στην Ελλάδα και τα, σαν νεκροσάβανα της αυτοφυούς ανάπτυξης από δικά μας λεφτά ΕΣΠΑ και για όσα από αυτά ξέρουν, το πως και ποιοι από τους 300 της βουλής ενέχονται σε τυχόν ύποπτη διαχείριση (έχουν μεθοδικό, βέβαιο και πλήρες αρχείο και των αχρείων πολιτικών μας), τους κεφαλοκλειδώσανε θα λέγαμε, υπογράψτε, δώστε και δώστε και οι 300 συναγωνίζονται τώρα πλέον να είναι στην εξουσία με το ποιος θα δώσει τα περισσότερα στους εκβιαστές-του ευρωγκούπ και αντιπολιτευτικά υπόσχονται περισσότερα μέτρα. Τα φέρετρα βέβαια ποτέ δεν είναι μεγαλύτερα από 2 μέτρα.

Επίσης φαίνεται πως σε κάθε εκλογές τα ΜΜΕ βγάζουν κυβερνήτη, τους επόμενους περισσότερο του κάθε προηγούμενου, αν μπορούσε να λεχθεί ο όρος: εξωνημένους. Εξωνημένος πάει να πει πουλημένος.
Τώρα εφαρμόζεται τεχνική και όχι ήθος, οι 300 εκλέγονται από τα ΜΜΕ.
Ο Δημήτρης Τσάτσος είπε: Όταν έχεις τα ΜΜΕ δεν χρειάζεσαι τα τανκς.
Ο Χρήστος Γιανναράς είπε: ‘’Συνταγματικά δεν υπάρχει έξοδος από αυτή την κατρακύλα’’.
Και βέβαια οι 300 του Λεωνίδα δεν μπορούν να σηκωθούν.
Ασφαλώς υπάρχει και είναι αλήθεια δείτε στο : http://tinyurl.com/j642mpp Ένα φριχτό τέλος ή μια φρίκη χωρίς τέλος; «Τα όρνια μοιράζονται ψηλά τις ψίχες τ’ ουρανού […] Το ούρλιασμα της συννεφολύκαινας, Σκορπάει στου κάμπου το πετσί θύελλα ανατριχίλας» Οδυσσέας ΕΛΥΤΗΣ1. Κι αυτό το ωμοφάγο φάντασμα δεν είναι κανένα άλλο, παρά το πολεμοχαρές και ιμπεριαλιστικό Έθνος και Κράτος της Γερμανίας. ……. ο Χίτλερ εκάλεσε στο Βερολίνο τον πρόεδρο της τότε Τσεχοσλαβακίας Εμίλ Χάτσα, «Ή θα αποδεχόταν τη Γερμανική ‘υψηλή εποπτεία’ ή η χώρα του θα καταστρεφόταν εντός ωρών».… Ο Χάτζα διατηρούμενος μόνο με ενέσεις υπέκυψε και υπόγραψε. Ασφαλώς υπάρχει σε δικαστική έρευνα η υπόθεση ΠΥΘΙΑ1 : http://tinyurl.com/6c53p92 Ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή : http://tinyurl.com/zvpgl44
Φαίνεται λοιπόν, πως, η Συνταγματικά προβλεπόμενη αντίσταση των Ελλήνων, έξω από την παρέα των 300, στο πρώτο Δικαστήριο, είναι η αρχή, η πρώτη Δίκη εναντίον της πολιτικής ψευτιάς (συνήγορος ο Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο Γιάννης Μυταλούλης) που συζητήθηκε την 19.01.17 κατά του ΓΑΠ στο κτήριο 13 Αίθουσα 3 για το λεφτά υπάρχουν, τότε που δεν ήταν στην βουλή και ακόλουθα έγινε ο πρωθυπουργός του Τ3 σε Τ10 (με Πάγκαλο Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο) την κατακρήμνιση του Ελληνικού ομολόγου, για να μπορεί να έρθει το ΔΝΤ, που επαναλαμβάνει βέβαια και συνέχεια πως δεν βγαίνει, χωρίς κούρεμα χρέους, κανένα πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Αυτό θα διευκολύνει την πολιτική ζωή της Ελλάδας αλλά και όλους τους πολιτικούς της.
Ε, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, Όλοι πρέπει να τους πάμε όλους διαδοχικά, και τον Μεϊμαράκη, στα Δικαστήρια και με καυτό κόκκινο πιπέρι, μέχρι να μην μπορεί κανείς τους να ξαναπεί ή να ξαναϋποσχεθεί ψέματα.
Φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί πως και οι εκάστοτε 300, ενώ μένουν διαδοχικά αδίκαστοι για τα ψέματα και τα κρυφά σχέδιά τους, διαγωνίζονται και εκλέγονται με τις ψευδείς ανακοινώσεις και υποσχέσεις που προβάλλουν στους καλόπιστους πολίτες - ψηφοφόρους από τα ΜΜΕ, από πού άλλωστε θα αντλήσουν πληροφόρηση οι πολίτες ψηφοφόροι (πριν δουν μετά το άδειο πορτοφόλι τους) εκτός από τα ΜΜΕ.
Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Ελληνες σκλάβους! [βίντεο] «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ»!
Παραθέτουμε την σύνοψη από τις τελευταίες καταγγελίες και τις προτάσεις των μελών μας.
Πολιτιστική και Πολιτική ιστορία δεν αναφέρουν για την Τουρκία, αλλά, έπειτα από το ΄΄..Με την φίλην και σύμμαχον Τουρκίαν..΄΄ όσοι το θυμούνται, μετά, μέχρι σήμερα, στέλνει μηνύματα μόνο με απειλές και τρομοκρατίες με τις παραβιάσεις της.
Για το σαν στουκαρισιά με κόλα UHU μήνυμα του Μπουλούτ, μόνο ! για τον κ. Τσίπρα όμως, άραγε γιατί ? μήπως για τους 8, ότι: ΄΄Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Έλληνες σκλάβους !΄΄, ο Τούρκος σύμβουλος του Ερντογάν Μπουλούτ γίνεται δημοσιογραφικά δήθεν αλληλέγγυος όλων των Ελλήνων, με διατύπωση που δεν είναι κρυφό πως η ίδια ψιθυρίζεται καθημερινά από όλους τους Έλληνες, και, όσοι δεν το λένε ούτε ψιθυριστά, στροβιλίζει βασανιστικά μέσα στο κεφάλι τους.
Αυτό που φαίνεται να έχει συμβεί στην σύνοψη της παραπάνω φράσης, είναι ότι οι εκάστοτε 300 πολιτικοί της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, δεν διαγωνίζονται για τα κλασικά ιδεώδη της Πολιτικής, να οδηγήσουν δηλαδή τον λαό στην ευημερία, την ασφάλεια και την ευτυχία, αλλά διαγωνίζονται σχεδιασμένα με ψευδείς ανακοινώσεις και υποσχέσεις όπως, ΄΄Λεφτά υπάρχουν΄΄ και κάνουν το Τ3 σε Τ10 για το ΔΝΤ, ΄΄Θα σκίσουμε τα μνημόνια΄΄ και φτιάχνουν τα επόμενα μνημόνια και μόνιμους κόφτες, ΄΄Θα το κάνουμε Κούγκι΄΄ και το κάνουν Μούγκι με στρατιωτική στολή.
Έστω και αν είναι όλα ξεπουλημένα από τους 300, μετά τον ΟΤΕ, τα αεροδρόμια και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρέπει να τους πάμε ΤΩΡΑ στα Δικαστήρια, όλους τους ψεύτες και πολιτικούς που προσομοιάζουν με απατεώνες.
Αυτό θα διευκολύνει την πολιτική ζωή της Ελλάδας αλλά και όλους τους πολιτικούς της.
Άλλωστε, οι συνήγοροι του ΓΑΠ σε αυτό επικέντρωσαν με την ερώτηση : ‘’Έχετε στραφεί μήπως και εναντίον άλλων πολιτικών’’.
Αυτό είναι η σοφή πινακίδα που έστησε στην δίκη του ο ΓΑΠ και δείχνει το σωστό δρόμο. ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Εμπρός Λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)