Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

Σχετική εικόναΤου Όμηρου Αλεξάνδρου
Εγκεκριμένου Λογιστή - Ελεγκτή

Τη Ρατσιστική και Αντιδημοκρατική Λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ, μας την επέβαλαν οι Άγγλοι, οι οποίοι μέσω αυτής της Λύσης, έβαλαν στο κόλπο τους Τούρκους για να μην γίνει η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Από τον Γ. Βασιλείου και εντεύθεν όλοι οι Πρόεδροι ήταν επιλογές των Αγγλοαμερικάνων και της ΝΤΠ, για αυτό όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, υποστήριζαν αυτή την εκτρωματική και τουρκικών προδιαγραφών λύση της ΔΔΟ. Δεν υπήρχαν δεσμευτικές συμφωνίες το 1977 και το 1979 για αναζήτηση λύσης στην βάση της ΔΔΟ, αλλά μόνο πρακτικά από τα οποία έπρεπε να απεμπλακούμε με αφορμή την ίδρυση του ψευδοκράτους 3 χρόνια αργότερα, όπως έγραψε και η ερευνήτρια κ.Φανούλα Αργυρού και όχι να συνεχίζουμε την πορεία προς τον γκρεμό.

Όλες διαχρονικά οι ηγεσίες έκαναν τραγικά λάθη στο κυπριακό και για αυτό φθάσαμε σήμερα ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση. Αν και από τους
μεγαλύτερους πολέμιους του Σχεδίου Αναν, έχω να πω ότι ο Τασος Παπαδόπουλος έκανε τα 4 πιο κάτω καθοριστικά για το Κυπριακό λάθη:

Α) Δέχθηκε την επιδιαιτησία στο καταραμένο σχέδιο ΑΝΑΝ που έφερε ο Κληρίδης, στον οποίο χρεώνω τεράστια ευθύνη που μας προέκυψε αυτό το σχέδιο.

Β) Άνοιξε τα οδοφράγματα με αποτέλεσμα να ευνοηθεί το ψευδοκράτος με τα πιο κάτω:

1.Τους αναπτύξαμε οικονομικά για να μπορούν να φέρνουν και άλλους Τούρκους Έποικους τους οποίους Αναστασιάδης και ΔΗΣΑΚΕΛ θέλουν να μονιμοποιήσουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο 2.Τους δώσαμε Κυπριακά διαβατήρια για να μπορούν να κατοικούν και στις ελεύθερες περιοχές και να διεκδικούν τις περιουσίες τους και να βγάζουν έξω από τα σπίτια τους για δεύτερη φορά τους πρόσφυγες.
3.Τους δώσαμε Ευρωπαϊκή βοήθεια που διαφορετικά θα έπαιρναν οι Ελληνοκύπριοι.
4. Τους δώναμε δωρεάν ιατρική περίθαλψη.
5.Τους δώσαμε κρατικά επιδόματα.
6. Άνθισε η παρανομία και το λαθρεμπόριο.
7. Αθέμιτος ανταγωνισμός με φθηνότερα προϊόντα λόγω μή ύπαρξης Φ.Π.Α και μη πληρωμής ρεύματος
8. Τουριστικός ανταγωνισμός εις βάρος των ελεύθερων περιοχών λόγω της πλεονεκτικότερης και ομορφότερης θέσης των κατεχομένων.
9. Τώρα θέλουν να πάρουν δύο έδρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
10. Αργότερα θα θέλουν και συμμετοχή στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στην κυβέρνηση. Δημάρχους, κοινοτάρχες, βουλευτές κλπ.

Γ) .To 76% του ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ το 2004 σήμαινε και όχι στην εκτρωματική, ρατσιστική και τουρκικών προδιαγραφών λύση της ΔΔΟ. . Η Συμφωνία όμως της 8ης Ιουλίου 2006  που ο Τάσος Παπαδόπουλος έκανε με τον Ταλάτ, που προνοούσε ότι η λύση που θα επιδιώκετο θα ήταν στην βάση της ΔΔΟ ήταν ένα λάθος τεραστίων διαστάσεων, το οποίο βέβαια Χριστόφιας και Αναστασιάδης εκμεταλλεύονται σήμερα στην προσπάθεια τους να προσδέσουν την Κύπρο στο άρμα της Τουρκίας

 Αντί λοιπόν ο Τάσος να απολακτίσει την τουρκολάγνα ηγεσία του ΑΚΕΛ και να προκηρύξει εκλογές, στηριζόμενος στο 76%, καταγγέλλοντας παράλληλα τόσο την υποκριτική στάση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ (Λέμε ΌΧΙ για να τσιμεντώσουμε το ΝΑΙ), όσο και τον ΔΗΣΥ του Αναστασιάδη, μερίμνησε για την επανεκλογή του με την στήριξη του ΑΚΕΛ, παρ’ ότι έκανε συμφωνία κυρίων με τον ανεκδιήγητο και άρρωστο Δημήτρη Χριστόφια να τον στηρίξει για την επόμενη πενταετία.

Δυστυχώς ο λαός δεν γνωρίζει τις πιο πάνω σκληρές πραγματικότητες, όπως και άλλα πολλά που κάποιοι πολίτες τολμούν να του τις λένε, λόγω μη εξοικείωσης του με την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Έτσι παραπληροφορείτε από τα ΜΜΕ (Τηλεοράσεις, εφημερίδες και περιοδικά) πλείστα των οποίων δυστυχώς είναι χειραγωγημένα και χρηματοδοτούμενα, όχι μόνο από σκοτεινές δυνάμεις του εξωτερικού αλλά και από κόμματα, και την Κυβέρνηση.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο Κυπριακό είναι απίστευτα και τραγικά και αγγίζουν τα όρια της προδοσίας και εθνικής μειοδοσίας. Απο την μία έχουμε το ΔΗΣΑΚΕΛ και έναν αλκοολικό και εκβιαζόμενο για ξέπλυμα και άλλες παράνομες δραστηριότητες Πρόεδρο Αναστασίαδη που είναι έτοιμος να τα δώσει όλα προκειμένου να σώσει το τομάρι του, και από την άλλη μια θλιβερή αντιπολίτευση που τρίβει τα χέρια της για το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης κάνει απίστευτες υποχωρήσεις και καραδοκεί πώς να αρπάξει την εξουσία.. Η λεγόμενη αντιπολίτευση, με επικεφαλή τον υιό Νικόλα Παπαδόπουλο, αντί να απαιτήσει την παύση του Προέδρου λόγω της επικινδυνότητας του, κάθετε στη κλούβα και περιμένει τον Αναστασιάδη να κάνει περισσότερη ζημιά στο τόπο για να προσποριστεί πολιτικά οφέλη. Είναι τυχαίο νομίζεται που υιός Νικόλας ξοδεύει τα εκατομμύρια του μπαμπά και της μαμάς( ο ίδιος ποτέ δεν δούλεψε στην ζωή του) εξαγοράζοντας γνωστά ΜΜΕ και δημοσιογράφους για να τον προβάλουν ως τον από μηχανής θεό που θα μας σώσει από το Αναστασιάδη; Είναι τυχαίο νομίζετε που ο Νικόλας δεν απορρίπτει την ΔΔΟ και μας προβάλλει το παραμύθι της ΔΔΟ με το δήθεν σωστό περιεχόμενο; Ο Νικόλας γνωρίζει πολύ καλά όπως και ο Αναστασιάδης και ο Μπαμπάς Τάσος και οι υπόλοιποι, ότι αν απορρίψει την ΔΔΟ, δεν θα είναι καν επιλογή του Foreign Office και της Intelligence Service. Αυτούς τους ‘’πατριωτισμούς’’ της... οκκάς του υιού Παπαδόπουλου, μόνο αφελείς, γλύφτες και σφουγγοκολάριοι τους ασπάζονται

Και ενώ συμβαίνουν τα πιο πάνω απίστευτα στην Πολιτική στην Δικαιοσύνη...πέρα βρέχει. Ενώ είναι εκατοντάδες οι μαρτυρίες ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι μονίμως υπό την επήρεια αλκοόλ και άκρως επικίνδυνος για τον τόπο, ο Γενικός μας Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης (Πέτρος Κληρίδης ο Προκάτοχος του) σφυρίζει αδιάφορα.. Επανειλημμένως τόσο εγώ όσο και πολλοί από τις δεκάδες χιλιάδες των αναγνωστών μου, ζητήσαμε από τον Γενικό Εισαγγελέα, που δυστυχώς έχει καταντήσει διακοσμητικό στοιχείο, να διερευνήσει τις καταγγελίες μου περί αλκοολισμού του Προέδρου, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι εκβιάζεται από τους Αμερικανούς για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Προσωπικά μάλιστα, ζήτησα επανειλημμένως από το Γ.Ε, αν δεν ευσταθούν τα όσα λέγω τα τελευταία χρόνια για τον Πρόεδρο, να με κλείσει στην φυλακή σαν ένα στυγνό συκοφάντη. Ο Γ.Ε δυστυχώς δεν κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν στα πιο πάνω προσθέσουμε και το γεγονός ότι 4 χρόνια μετά την κατάρρευση της οικονομίας, στην οποία εμπλέκεται τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όσο και άλλοι πολιτικοί, ψάχνει ακόμη ενόχους, αναρωτιέται κανείς γιατί πρέπει ο λαός να πληρώνει αδρά τις ‘’υπηρεσίες’’ ενός ανύπαρκτου Γενικού Εισαγγελέα. Από Κληρίδη σε Κληρίδη, τόσο η πολιτική όσο και η Γενική Εισαγγελία μας έχουν χρεοκοπήσει. Μας αποδεικνύουν και μας υπενθυμίζουν καθημερινά ότι αυτό που κάποτε είπε ο άλλος Κληρίδης, ο Γλαύκος ότι η Κύπρος κατάντησε δυστυχώς μια Μπανανία , και εγώ προσθέτω, ένα ψευδοκράτος του Νότου, είναι η θλιβερή πραγματικότητα.  

(Προσθήκη φωτογραφίας από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πηγή: διαδίκτυο)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)