Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Δύο χρόνια χωρίς μνημόνια. Δύο Χρόνια Κοροϊδία !

Δύο χρόνια χωρίς μνημόνια. 
Δύο Χρόνια Κοροϊδία !!!
Σοφία Ντρέκου

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που ο ελληνικός λαός «άνοιξε» μια ιστορική σελίδα αναδεικνύοντας το αντιμνημονιακό, τότε, πολιτικό κόμμα του Σύριζα, σε πρώτη κοινοβουλευτική δύναμη, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας μια αριστερής κυβέρνησης με στόχο την ανατροπή των μνημονιακών νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
  • Αυτοί οι άνθρωποι όμως έκαψαν το φως. Πρόδωσαν τον τόπο των χαμένων ονείρων!
Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά, το καλοκαίρι του ίδιου έτους, ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τις ελπίδες του λαού, παραχάραξε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ το θριαμβευτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το ηχηρό και περήφανο «ΟΧΙ».
«Στον τόπο των χαμένων ονείρων δεν υπάρχουν πια κυπαρίσσια, ευκάλυπτοι και πεύκα παρά μόνο ποτάμια λύπης και παραπονεμένα λόγια.»
Η Ιστορία και ο λαός όμως δεν ξεχνά. και θα κρίνει τις πράξεις.  Θα την ξαναγράψουμε την ιστορία για να μην ξεχνούμε την προδοσία,  για να μην αφήσουμε τ' αδέλφια μας δίχως μνήμη μέλλοντος. Διότι η δύναμη του ελληνισμού είναι η μνήμη του μέλλοντος !
Καλή Λευτεριά !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)