Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ

Προχθές, σε κάποιο κανάλι ρωτήθηκε ένας βουλευτής της ΝΔ, γιατί η ΝΔ δεν πληρώνει τα εκατομμύρια που χρωστά στις τράπεζες και η απάντηση του βουλευτή ήταν αφοπλιστική. «Δεν πληρώνει γιατί υφίσταται και η ΝΔ τις συνέπειες της κρίσης». 

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα:
«Οι απλοί πολίτες δεν υφίστανται άραγε τις συνέπειες της κρίσης; Γιατί αυτοί θα πρέπει να πληρώνουν ακόμα και με απώλεια των περιουσιών τους;».

Αυτοί φίλοι μου μας κυβερνούν και αναμένουμε από αυτούς να σωθούμε.

Αντί λοιπόν η ΝΔ να αναλάβει την πολιτική ευθύνη των πράξεών της και των χρεών της, να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να αυτοδιαλυθεί, ζητά την ψήφο μας να μας σώσει. Πως άραγε, 

hassapis-peter.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)