Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ανταπόκριση από το σημερινό δικαστήριο της Ι.Μ.Εσφιγμένου. Η δική ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ την Παρασκευή.


Πριν από λίγο (στις 13:30) διεκόπη προσωρινά η δίκη της Ι.Μ.Εσφιγμένου που κατηγορείται από την νέα ψευδοαδερφότητα για την αντίσταση που προέβαλαν οι μοναχοί της,την 29η Ιουλίου 2013, όταν 12μελής ομάδα υπό τις εντολές του δικαστικού επιμελητή και την συνδρομή σκαφτικού μηχανήματος προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα από το κονάκι που διατηρεί η Ι.Μ.Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Είμασταν παρόντες στην δίκη, στο πλευρό βεβαίως της δοκιμαζόμενης Ι.Μ.Εσφιγμένου, που αντιστέκεται σθεναρώς στον οικουμενισμού.

Το τι απόφαση θα αποφανθεί το δικαστήριο δεν το γνωρίζουμε. 
Αυτό που θα θέλαμε εσείς να ξέρετε,είναι ποια είναι τα κίνητρα που γίνονται όλα αυτά.
Και την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο ηγουμενος της ψευδοαδερφότητας που κατά δήλωση του στο δικαστήριο είπε κατά λέξη και ανερυθρίαστα 
"εμείς χάσαμε 1.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ που είχε εγκριθεί για το κονάκι..."

Όταν λοιπόν οι Εσφιγμενίτες μοναχοί παλεύουν χωρίς ρεύμα,χωρίς φάρμακα,χωρίς τροφές και αποκλεισμένοι και η νέα ψευδοαδερφότητα κόπτεται για τα εκατομμύρια ευρώ που δεν μπορεί να απορροφήσει,τότε καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και γιατί.

Στην φωτογραφία γέροντες μοναχοί της Ι.Μ.Εσφιγμένου στο σημερινό δικαστήριο κάνουν κομποσχοίνι ζητώντας το έλεος του Κυρίου.

περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/…/blog-pos…

ierosloxos2012.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)